MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Kayıp Bir Hayat
İYİEKMEKÇİ

Kayıp Bir Hayat



Kayýp Bir Hayat

Umutlar, iç içe geçmiþ bir að gibi,
Cevapsýz sorular peþimizde bir gölge. Ýhtimaller, travmalar, Tarifsiz acý, kalbimizde açan yaralar… Asla alýþamadýðýmýz, Ve aramaktan vazgeçemediðimiz, Kayýp bir hayat.

Ölüm, sevdiklerimizden ayrýlmanýn en keskin aný, Bir kesik nefes gibi. Ama geride býraktýðý miras, Hatýralarla dolup taþar. Her an, derin bir anlam taþýr, Ve yaþamýn deðerini bizlere öðretir.

Her kayýp, yeni bir baþlangýç kapýsýný aralar; Sevgi dolu anýlar, Birlikte paylaþtýðýmýz o güzel anlar, Hayatýmýza dokunur, zenginleþtirir bizleri. Kayýplarý kabullenmek zordur, Bir ruhsal yolculuða dönüþebilir. Zamanla, acýlarýn yerini, Sevgi dolu hatýralar alýr.

Her gün kaybettiklerimizin izlerini taþýrken, Hayatýn sunduðu yeni fýrsatlara da açýlýrýz. Hayatýn döngüsü, Kayýplarýmýzýn acýsýný taþýrken, Ayný zamanda yeniden baþlamanýn, Yeniden sevmenin, Ve yeni anýlar biriktirmenin kapýlarýný aralar.

Unutulmamalýdýr ki, Her son, yeni bir baþlangýçtýr. Kayýplar, bizi þekillendirir; Bu þekillenme, Hayatýn devam ettiði gerçeðiyle iç içe geçer. Ve biz, kayýplarýmýzla, Yeniden var olmanýn yollarýný buluruz.

Selda Ýyiekmekci (Erdoðan)
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.