MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

MUSTAFA // akrostiş // ( 2 )
şaire şebnem örs

MUSTAFA // akrostiş // ( 2 )





( M ). eðer ne çok sevmiþim seni, gözümde senden baþkasýný görmezdi, gökyüzünde bile senin ýþýltýlýðýný aradým ama gelmedin..

( U ). sulca mesken tuttu yüreðim sensizliðin, boþ çerçevesi yansýttým gecelerimde efkarlýydým, aldým elime kadehimi yudumladým seni hissetmedin..

( S ). uskundum sarýlýp sarmalanmalýydm, melodilere verdim kendimi sadece senin sesinle aþk kokuyordu, nameler ama sen bilmiyordun..

( T ). okat gibi geldi kayboluþun gözlerimin önünde, kara topraklara teslim olduðumu hissediyorum, uzattýðým bu ellerimi avuçlayan, sýmsýký saran yok nasýlda yalnýzým fark etmedin..

( A ). h be gönül yaram, boynu bükük sessiz sevdam, koca þehirde duyan yok beni, haykýrýþlara büründü benliðim baksana yalandan..

( F ). ýsýldadý uykumda rüyama yalan aþk kahramanlarý, tek tek anlattý yarým kalan mutluluklarý, dünyalara bedeldi gözlerde parlayan heyecanlarý, iþte buydu sevdan..

( A ). nlattým bak, kocaman okyanus var etrafýmda, ulaþamadýðým çok yollar sensizken bu limanda, istediðim beni ben olduðum için sevmendi, sen düþünmedin ezdin geçtin o masum sularýn berrak gecelerinden..


not: istek üzerine yazýlan bir þiirdir.

07/08/2011
05:00/ pazar
yazan: þaire þebnem örs
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.