MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Nasıl bir sen bırakmalısın
degirmenci

Nasıl bir sen bırakmalısın



Diktiðiniz her fidan davetcisi olur canlýlarýn. Sadece seyri yeter . Bir seher vakti bir güneṣ batýmý gözleriniz renk cümbüṣü yaṣar, kulaklarýnýz küçük kanatlýlarýn ses tonlarýyla zikrin nasýl bir mana taṣýðýnýn içinde bulur emeðin meyve verdiði bu güzellik içerisinde. Sayýsýz notalardan sayýsýz melodiler çýkartýr kuṣlar, yeterki aṣinasý olalým.
Nasýl bir duygu yüklenmek isterseniz öyle niyetlenin, küçük küçük atýn adýmlarýnýzý ki zaman adeta uzasýn sýcak bir havada dimaðýnýz gül kokusuna doysun. Yaðmurlu bir havada gül dalýnda ṣebnemlere sevgi ile bakmayý muhabbetin zirvesini yaṣatmayý bilelim içimizdeki bizde , dilimiz sussada gönül dilimiz konuṣun göz bebeðimiz tercüman olsun sessizliði tercih eden dilimize. Hiç usanmayalým güzelliklerden yana olmaktan.
Attýðýmýz her adýmý son attýðýmýz adýmýmýz, aldýðýmýz her nefesi son aldýðýmýz nefes, ettiðimiz her kelamý son kelamýmýz , yudumladýðýmýz bir damla suyu son içtiðimiz su, selamlaṣtýðýmýz bir canla son kez selamlaṣtýðýmýzý düṣünerek , okunan selânýn, hazýr edilen teneṣirin kazýlan kabrin kendimiz için hazýrlandýðýnýn idrakinde olarak yaþadýðýmýz ortamý güzelleṣtirmeyi bir borç bilmeliyiz her birimiz. Dilediðimiz özürde de ettiðimiz teṣekkürde de ne kadar samimi oldumuzu sora bilmeliyiz kendimize. Yarýnlara nasýl bir sen býrakabileceksin bunun idrakinde olarak yarýṣ yapmalýsýn kendi kendine.

Ölçü hazýr Yüce Kitabýnda
Sen seni tartmasýný bil
Doðmadan topraðýn altýnda
Sen seni tartmasýný bil.

Güveçci Köyü Güzelleṣtirme Derneði adýna ..........
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.