MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Deniz yildizim
neciperdogan

Deniz yildizim


Canýmdaki En Güzel Cennetin Gülleri Bile Kýskandýran zarafetin Sahibi Sen Denizyýldýzým.

Yine sana sesleniyorum. Çayýmý yudumlarken içimde senin hasretini karakalem gibi yazýyorum. Caným bebeðim Seni sevmek her þeyin üstünde. Güzelliklerimi sende yasamaðý candan istiyorum. Bir yürekte iki ayrý beden var.
Her ne kadar ayrý þehirlerde de olsa bedenlerimiz biz ayný havayý soluyoruz. Biliyorum sen bendesin ben ise sendeyim. Ayrý kentlerin ayrý saatlerinde doðan günesin ayný ýþýðýnda biliyoruz sevdamýzý.
Sen diye denizyýldýzým diye baþlýyor tüm cümlelerim. Gülümsediðim an bil ki sen varsýn aklýmýn tüm hücrelerinde. Sararmýþ hüzünlerime senin umutlarýnla yasam suyu verip senin ismini verdiðim çiçekler yetiþtiriyorum sevda çöllerinde.
Artýk yarýnlarým daha da umutlu. Çünkü hayatýmda sen varsýn, Bitemem. Adýný binlerce çiçek yapraklarýna yazmaktan yorulmayacaðým ve her gece sana dua etmekten vazgeçeceðim bir sevda bu.
Seni seviyorum diyebilmek seni özledim diyebilmek ne güzel... Belki de hayat seni karsýma çýkardý. Acýlarýn hep benim olsun. Býrak sýrtýndaki acýlara ait yükleri. Ben taþýyayým. Hadi sen gülümse. Sen gülümsedikçe sýrtýmdaki acýlarýn izlerini kapansýn.
Sen geceyi kaplayan hüznü benim yüreðime ver. Sen gözlerinin içinde yasama sevinciyle parla hadi yýldýzlara nispet edercesine. Sen parladýkça ensemdeki karanlýðý seninle unutayým...
Nereye baksam sana dair bireyler bulmak. Çýkýlmaz denilen ölüm girdaplarýnda sana sýðanayým.
Seni sevmekten öte senin nefesinle öleyim. Canýmýn Ýçi... Yüreðimdeki en güzel sevgilerin sahibi. Sahillere vuran her gemide sana mutluluklarý verecekler. Çýplak ayaklarýný üþüten dalgalarda umut dolu yarýnlarý hediye edecekler.
Sen hayattaki en güzel mutluluklara layýksýn. Ben fakirdim seninle senin sevginle zenginleþtim. Ben umutsuzdum senin güzel gözlerindeki yasama sevinciyle yarýnlara ümitle bakýyor gözlerim.
Seninle nefesim daha bir coþkulu. Þelale olmuþ sana olan duygularým. Taþtýkça kalbimden sana koþuyor tüm cümlelerim. Senden vazgeçmek mi? asla benim nefessiz yasamamý istiyorsun herhalde.
Ýnsan nefessiz yasayabilir mi Canýmýn Ýçi? Gecelerimdeki yýldýzlarý al. Gündüzümdeki ýþýðýmý al ey Yalnýzlýk. Ben sevdiðimin gözlerinde gecenin karanlýðýný unuturum. Gündüz ise onun yüreðindeki sevgilerinde ýsýnýrým Yorgun düþen ayaklarým sana koþmak istiyor...
Hayallerimdeki sevgim seninle mutlu oluyor... Sevmek en güzelini seni sende sevmek. Kalbimi al hadi... Sende kalsýn bir ömür boyu. Sende biliyorsam eðer kalbimi ne mutlu bana. Mühürledim sevgini kalbime.
Zincirledim yalnýzlýklarý þehrin tüm sokaklarýna Ve senden sonra tüm hüzünleri bu þehrin soðuk mezarýna gömdüm. Seni severken ben mutluluklarý hep sende bildim.
Ýsmini hep kalbime çizdim. Seni sevdim kendi caným gibi. Ýki ayrý bedende " tek sevda Denizyýldýzým. Bu sevda ölümsüz adýna þiirler þarkýlar yazýlan bir efsane olsun. Þuanda denizyýldýzým uyuyor ben sevdamýzý satýrlara döküyorum.
Bir yandan denizin dalga sesinde sevda müziðini dinliyorum. Gece kuþlarý eþlik ediyor bana, yazma ilhamý veriyor. Gül kokan gecemde senin ten kokunu alýyorum denizyýldýzým gecemi seninle sensiz yaþýyorum. Mutluluklarýn en güzeli seni sevmek sýcaklýðýný uzaktan hissederek Yaþamak.
Gece rüyalarýmda gündüz halimde attýðým adýmda yediðim bir lokma ekmek yemekte sen varsýn canýmýn içi deniz gözlüm. Senin adýna yazacaðým Þarkýlarý güzel þiirlerin Her satýrýnda seni anlatacaðým her kelimesine nakýþ gibi sana olan sevdamý iþleyeceðim.
Seni çok seviyorum Denizgözlüm denizyýldýzým dünya çiçeðim cennet gülüm "kabirde güzelliðini böceklere ezberleteceðim"
Alintidir
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.