MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Mükemmel Olmaz mıydı?
öylesinedizeler

Mükemmel Olmaz mıydı?


Hiç düþünmedin mi beni?
Ansýzýn bir hasret gününde
Dolmadým mý gözlerine
Zamansýz yaðmurlar gibi
Biliyor musun? Beytepe de tatsýz bu aralar.
Bi’ bozuntu var havasýnda, eksilmiþ adým attýðýn yerlerde uçuþan kokun. Olsa da bana uðramazdý ya zaten, olsun. Uzak kalýnca daha çok fark ediyorum seni ne kadar sevdiðimi. Gözden uzak olan sen, gönlümden ýrak olmuyorsun. Sanki daha çok benimlesin, ben daha çok seninim.
Bir de þu konu var; gülmemiz için diyorum bazen, sadece göz göze gelmemiz yetiyor. Hiç fark ettin mi? Mutlaka fark etmiþsindir; seni sevdiðimi fark ettiðin gibi.
Fark etmesen darýlýrdým zaten, gün yüzüne çýkarmýþken sana sakladýðým bakýþlarýmý. Derdim ki yeterince güzel bakamýyor muyum ona? Yetmiyor mu bakýþlarým büsbütün yaydýðý güzel havaya?
Neyse, sana biraz mülteci isteklerimden bahsedeyim.
Hüznümü saklayan saçlarýn olsa, geceleri mutluluðumu paylaþsam omzunla. Beraber gökyüzüne baktýðýmýz gibi, birbirimize bakýp parýldasan kararmýþ gözlerime. Islatsan þakaklarýmý sabahýn ilk ýþýklarýnda düþen çið taneleri gibi. Dinlesem seni bir çardak altýnda, bir bardak sýcak çayla. Belki arkadan bir Ahmet Kaya þarkýsý dokunur ruhumuza. Sonra, bulabileceðimiz en yüksek tepede yaksak son sigaralarýmýzý...
Söylesene, mükemmel olmaz mýydý?

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.