MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

aşk kıvamı
ilhanaşıcı

aşk kıvamı








//
.
.
.

evet..,
uyumadým
uyku tutmadý
uyuyamadým bu gecede…
biliyorum “ne çok kahve içiyorsun”
diyeceksin daha doðrusu yine, yeniden
söylemeni ne çok isterdim eskiden olduðu gibi...

uykuda býrakýp gitti beni, bana hatta bilmiyorsun ama tadým hiç olmamasýna raðmen þekersiz ve çok daha sýký, çok daha sert içiyorum kahvelerimi bu ara. "yak bir cigara daha” dedikçe de ciðerim sarýp, sarmalýyorum isi, dumaný biz niyetine içimdeki dehlizlere.. hem artýk tütünümü de kendim sara biliyorum.. hatýrlýyorum da ne çok gülerdin ne de güzel gülerdin ve derdin "asma yapraðýný saramayan nasýl sarsýn tütün yapraðýný” güldükçede ne de güzel gamzelenirdin çerçevesizse, sessizce.. inan kesmiyor, kesemiyor artýk beni yokluðunda sardýðým hiç bir kucak, sarýldýðým hiç bir dudak...


evet…
tutmadý,
tutmadý yine
tutunamadý uyku
dün gece gibi bu gecede
geceler yýrtýk, huysuz, uykusuz
uykular delik, deþik sensizlik yine aç, yine susuz

o kadar parçalanmýþ ve daðýlmýþým ki inanmayacaksýn ama yýldýzlar saydý beni bu gece ve sen yine yoktun aralarýnda… nereden mi anladým, hiç biri ama hiç biri gözümü alacak kadar parlamýyordu ya da ferim, ezberim kayboldu gittiðin günden beri bilmiyorum, bilemiyorum anla iþte yoktun aralarýnda, yoktun yanýmda.. yok.. yok.. yok..


ahh,
aurasý,
aromasý
kahve kokulu
tenine, telvesine
köpük köpük uyaklandýðým
bir hatrýna bin satýr dudaklandýðým sevgili

þavkýna, bakýþýna yakamozlandýðým, ýþýl ýþýl teninde kürek kürek sandallandýðým saçlarý yosun kokan sevgili... gelsen, sevsen yine ve eskisi gibi yine cezvelensek diyordum bir közün çýtýrýnda, telvelensek, nefeslensek diyordum yine bir düþün dümen suyunda ve biz kadar yine aþk yine telve kývamýnda..

.
.
.
//




ilhanaþýcýmayýsikibinyirmibir
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.