MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

KALBİMDEKİ KELEBEKLERİN HER BİRİ ÖLDÜ
Serseri_Ruhlu_Şair

KALBİMDEKİ KELEBEKLERİN HER BİRİ ÖLDÜ




Acýnacak bir sevdayý yüklendiðim için öyle üzülüyorum ki kendime, Ýçimdeki acý geçmesine geçer de, kendime olan üzüntüm nasýl geçecek bilmiyorum.

Ne yaparsan yap, sana dair aðzýmýn içinde biriktirdiðim küfürleri savurmayacaðým yüzüne. Hani olur da açarsam aðzýmý, çok aðýr gelir kaldýramazsýn.

Teþekkür ederim benden gittiðin için. Çünkü yokluðunda düþündüm de, ne aklýmýz ne de kalbimiz uyuþmuyormuþ meðer. Anladým ki, bizden ne köy olur ne kasaba.

Aþk adýna eylemi olmayan sözler yalandýr. Sadece sözlerle "Seni seviyorum" diyenler ise yalancýdýr. Yani sen koskoca bir yalancýsýn.

Git gide uzaklaþýyorum senden, Þimdi ömrünü sersen önüme, kabul etmem. Ki ben asla gitmezdim dizinin dibinden. Fakat sen ittin beni "git" diyerek. Yani bit diyerek. Yalnýz bir þeyi fark etmedin, bana bit derken içimde sen bitiyordun.

Kalbimde uçuþan kelebeklerin ölümleri ile suçluyorum seni, hadi kendini masum çýkar! Bence hiç uðraþma, çünkü kalem kýrýldý bir kere. Sana bir ömür bensizlik düþtü.

Sevmek adýna sana bahþedilen bütün haklarýný, bahanelerle kullandýn. Þimdi beni sevmeye hakkýn kalmadý. Sakýn beni sevme!

Biliyor musun dürüst olup yalnýz kalmak, yalanlarla kazanýlan kalabalýktan daha iyidir. Ben yalnýzým, hem de yapayalnýzým.

Yusuf BÝTÝM

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.