MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Öylesine
Merve Aktuğ

Öylesine


Hiç sevmedim, sahiden defoldun, aslýnda iyi oldu fakat bir sürü mesele çýktý þimdi. üzülmem falan gerek. gözyaþý, kan, ter, birkaç uykusuz gece; deðmezsin aslýnda bir ah bile demeye ama gene de insanlýk bende kalsýn, üç kuruþ sevgi de olsa býrak büyüklük bende ahý sende kalsýn.
Sigaralar yakýlacak; küllükler dolacak; hiç hadsizlik yapmamýþsýn gibi iyi anýlar hatýrlanacak ve ne kadar iyi biri olduðun falan konuþulacak. sigara üstüne sigara yanacak, küller kazaðýma dökülüp senden kalan kirli bir hatýra gibi ömrüme bulaþacak ve muhtemelen sen bu sýrada baþka birinin ömründe kendine yer beðeniyor olacaksýn.
Otobüs uðramayan bir otobüs duraðý gibi yalnýz kaldýðý zamanlar olur ya insanýn, iþlevsizliðin sembolüdür hani yaþantýsý ve vazgeçilmiþliðin aðrýsý; öyle bir zamanda eksildin. Aðýr gelmezdi bana ayrýlýk falan, biraz edebiyat parçalar, seni meze yapýp yeni adamlarla tanýþýrdým, inan. Olmadý, zamansýz ayrýldýn hayatýmdan.
Yanýna sokulup seni solumuþluðum var ya, inan aþktan deðil kör kütük yalnýzlýktan. Öyle aþýk falan olmadým, çok yalnýzdým ve bir bedene yuva yapmam gerekiyordu. Beni seven sen vardýn ve bende sana sarýldým; beni ana kucaðý gibi kollayan ellerin vardý, ellerine sýðdým; yoksa ömrünün kýyýsýndan bile geçmezdim, bizimkisi öyle koca bir yalan.

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.