MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

FİZİK ÖTESİ KADINLAR
metafizikuzmani

FİZİK ÖTESİ KADINLAR



FÝZÝK ÖTESÝ KADINLAR:Dünyanýn en kutsal varlýklarýdýr;kadýnlar.Mahremiyetin ve masumiyetin en saf ve en temiz gülleridir.Maðrur maðrur bakan gözlerin endamýnda,mahsun kalan asil kadýnlar.Erkek hegemonyasýnda,manifesto çeken feminist kadýnlar.Bilimsel kadýnlar,metafiziksel kadýnlar.
Uðruna savaþýlan kadýnlar,þarkýlarla söylenen kadýnlar,taç-mahal yapýlan kadýnlar.Sokaklara atýlan kadýnlar,dövülen kadýnlar,sövülen kadýnlar,satýlan kadýnlar,aldatýlan kadýnlar,köyde tezek toplayan kadýnlar,sosyetede renkli þöhretli kadýnlar ve aralarýndaki devingen kadýnlar.
Kadýnlar evet kadýnlar;analarýmýz,bacýlarýmýz,eþlerimiz,arkadaþlarýmýz ve sevgililerimiz.Doðalarýnda nazlý,gizemli ve sabýrlý kadýnlar.Psikolojik kadýnlar,antropolojik kadýnlar ve anatomik kadýnlar.
Kadýnlarý anlayan var mý? Filozoflar mý? Yok yada bilimadamlarý mý? Yok ya!!! Kendi doðalarýný,kendi yapýlarýyla sadece anlayan kadýnlar.
Çocuk doðuran kadýnlar,süt veren kadýnlar,temizleyen kadýnlar,sevilen kadýnlar,aþýk olunan kadýnlar,saçý uzun kadýnlar,adet olan kadýnlar.
Ayaklarýnda cennet olan kadýnlar,inançlý kadýnlar,nurlu kadýnlar,asil kadýnlar,huri kadýnlar;meryemler,haticeler,eminler,fatmalar peygamber olamadýlar ama peygamberler doðurdular.
Korkak kadýnlar,özel kadýnlar,tutkulu kadýnlar,sevgiye aç kadýnlar,frijit kadýnlar,
aþk kadýnlarý,cinsellikten uzak kadýnlar,ezilen kadýnlar,saf kadýnlar,erkeksi kadýnlar,güçlü kadýnlar,egoist kadýnlar,fedakar kadýnlar,zeki kadýnlar.
Sosyalist kadýnlar,kapitalist kadýnlar,liberalist kadýnlar,laik kadýnlar,dinsel kadýnlar, materyalist kadýnlar ve idealist kadýnlar.Ama hepsi analar.
Falcý kadýnlar,büyücü kadýnlar,cinci kadýnlar,batýl kadýnlar...Hakim kadýnlar,doktor kadýnlar,öðretmen kadýnlar...Okuyan kadýnlar,okumayamayan kadýnlar.
Tecavüz edilen kadýnlar,taciz edilen kadýnlar,çalýþan kadýnlar,boþanan kadýnlar,kýsýr olan kadýnlar,eþleriyle orgazm olamayan kadýnlar,intihar eden kadýnlar.
Cehennemde daha çok olan kadýnlar,cadý kadýnlar,sürtük kadýnlar,fesat kadýnlar,þeytana uyan kadýnlar,kötü kadýnlar.
Klitorist orgazm olan kadýnlar,olamayan kadýnlar.Vajinal orgazm olan kadýnlar,olamayan kadýnlar.Libidosu düþük kadýnlar,yüksek olan kadýnlar.
Bir kadýný,kadýn yapan erkeðidir.Bir erkeði de erkek yapan kadýnýdýr.Ama bu olguyu gerçek anlam da kiþilikler ve karekterler belirler.Sorumluluk ve fedekarlýðýn olduðu yerde,saygý ve sevgiler iletiþimi dengeler.
Kadýnlar evet kadýnlar...Kadýnlarý sadece anlayanlar fizikötesi olanlar...

Metafizik Uzmaný Gökhan Hani

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.