MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

SeninLe heybem acıyLa dOLdu NefeS aLamaz ,kOnu$amaz oLdum
poLo_aS

SeninLe heybem acıyLa dOLdu NefeS aLamaz ,kOnu$amaz oLdum


SenSiz yüreðim kOr kOr ate$Lerde Yanarken kaLemim biLe aðLamaktan mürekkebini Kurutmu$,tutkunu oLduðumuz 1 Tören gibi bekLemekteyim Seni.
Ben Seni kayboLmu$ buLutLarýmLa bekLerim,
Ben Seni gençLiðimi heder ederek BekLerim
Ben Seni kýrýLmý$ acý,buruk SevdaLarýmLa bekLerim
Ben Seni ayaðýmýn aLtýnda eziLen beyaz Kaðýt gibi bekLerim
Ben Seni yýLdýzLarýn oLmadýðý HüSran ve YaraLý geceLerde bekLerim
Ben Seni $iirLerimin HüSran oLduðu,deðerini yitirdiði zaman da bekLerim
Ben Seni tOhumun meyve oLduðu yerde bekLerim

Ben Seni umudu Ufukta arayan gemi miSaLi bekLerim,
Yaarrr.!!!
Gözlerim bir karanlýk deniz olmuþ, bulamazsýn girsen içime.

Ben SeninLe Nir Çiçeðin Özünden Geçerken Kar$ýLa$tým.!!Çiçek Su’Suz Ya$arda Ben SenSiz yapraktan beter soLarým.!!
Sevdiðim Ben Sana MucizeLer Vaad edemem ama Mucize aramayacaðýn Kadar Seni çOk Severim…Sewdim de…yarim Ben SENSÝZ kOnu$amýyOrum,DinLeyemiyOrum,anLatamýyOrum,dizginL eyemiyOrum DuyguLarýmý ve HayaLLerimi.Sen benim Ýçimdeki NehirSin,aktýkca gidiyOrSun evucLarýmdan TutamýyOrum Seni.Senin 29 harfini de biLiyOrum.B’de BitanemSin,C’de CanýmSýn,Ç’de ÇiçeðimSin Ýçimde soLmayan ;D’De diLeðimSin hiç 1 Zaman yerine geLmeyecek ,I’da ý$ýðýmSýn,Ý’De imkanSýz a$kým incimSin
T’DE tuzaðýmSýn,Ü’de ÜmranýmSýn,Y’De yüreðim,Z’de aSLa Son buLmayacak HarfimSin……

Sen Benim yangýnLardan Sonra arda kaLan küLLerin Çýrpýný$ý,Serzeni$iSin.

Þimdi Sen yOkSun ya…!
Ben ParÇaLanamyan daLgaLar ve akamayan NehirLer gibi acýLardayým.Ben SenSiz Ço$amadým daLgaLar gibi ama hep iStedim ;akmayý,cO$mayý,SENÝ SENÝ SENÝ …
______________________________________________________________________

Benim Hayatým Senden Öte sözLer duymamaktan ve aLdýðým nefeS SeninLe SýnýrLýmý oLacaktý…TutSakLýk mý Bu.
Sana oLan özLemimi hangi Tükenmez KaLem yazacak,hangi $air anLatacak MýSraLarýnda,hangi Sanatçý SEN Diye beSteLenen $arkýyý…SöyLe!Durma öyLe!hangi Deniz SEN diye Akacak!!!!

Sen SuSkunLuðumun En kaLabaLýk,izdihamLý haLi idin.!!VarLýðýnda Ýçimdeki heyecaný yOkLuðunda VarLýðýný özLemeyi tanýmLayamadým.
Sana oLan özLemim “Sen”’Li “Ben”’Li ÖzneLerLemi Kavu$acaktý.Zaman SarýyOr Sana oLan özLemimden Ötürü SýzLayan Yüreðimi,acýmý…ama dindiremiyOr Ýçimdeki Bu Fýrtýnayý…GözLerimi KapadýkÇa Sendeki Ben oLamadým!Beceremedim…Neyere gitSem yüreðimdeki “Sen”’Li tarafým Var.Sanki kö$eyi Dönünce Sen çýkacakSýn gibi yürüyOrum ;yaraLý,ekSik TarafLarýmLa,anLatamadýkLarýmLa ….”SenSiz” KeLimeSine aLý$mak Daha kaç yýLýmý aLacak,daha üzecek mi Beni yýLLar,yýLLar daha kaç Kere Beni Vuracak..!!!!!

Sana oLan Hasretimi aÇýkLayacak 1 Kavram buLamadým.Sen Benim mutLuLukLarýmýn,ÜzüntüLerimin,VuSLatLarýmýn,TebeSS ümLerimLe dOLu kOSkOca DünyamSýn…Sana a$ýk Olduðumdan Beri beni Saran bu Fýrtýnan SerSemLe$tirdi.Senden Önce de Sonra da amacýmý gÖsterecek 1 rOtam yOk idi.ama “SEN”’Le rOtam oLdu amacým Oldu.

YAAAAR Sen Benim; pýrýLtým,týLSýmým,Ümidim,haSretim,zaferim,Sebebim, $anSým,tebeSSümüm,rOtam,iLk’im,ý$ýÐým,geLeceÐim,Ne feSimmmm’SiN.!!!!!!

SeninLe heybem acýyLa dOLdu NefeS aLamaz ,kOnu$amaz oLdum.Bana huzur Verecek Liman SenSin.umutLarým’ý SuLadýÐým Suyum,Eðer Seninde umutLarýn SOLarSa geLLL!Beraber SuLayaLým Benim gözya$Larým Deniz oLup Senin umutLarýna AkSýNNN!!!
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.