MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

BİRGÜN ZAMANSIZ
Mehmet YETEKK

BİRGÜN ZAMANSIZ



Birgün zamansýz þekilde veda edeceðim bu dünyadan.Hiç kimse anlamadan bilmeden sessizce.Arkamdan býrakacaðým tek þey belki de benden sonra yazdýklarým olacaktýr.Ya da benden geriye kitaplarým yüreðine dokundugum dokunabildigim insanlar olacaktýr.

Birgün zamansýz þekilde veda edeceðim bu dünyadan arkamdan maddi birþey býrakamadan öylece sessiz sessiz.Cenazemde göstermelik aðlayan aile bireyleri ve birgün bile yanýmda olmayan uzaktakiler olacak.Ölüp giderken tek yapabildiðim hayallerimin bir kýsmýný gerçekleþtirmem olacak.

Birgün zamansýz þekilde veda edeceðim bu dünyadan kimseler bilmeden neden nasýl oldu diye.Arkamýzdan saçma sapan konuþanlarý býrakarak gideceðim ötelere.Bu dünya aðýr geldi ve o aðýrlýðý taþýyamaz hale geldim.Boyumdan büyük þeylerle sýnava alýnmayan yoruldum artýk.Ben yorulurken mücadele ederken kimse benim yanýmda deðildi.Herseyi çeken benim kimse yanýmda deðil göstermelik oluyor herkes.

Bu dünyadan zamansýz þekilde veda edeceðim.Arkamda yazdýðým satýrlarý býrakarak gideceðim sessizce.Tek kelime etmeden öylece gideceðim.
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.