MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

KUTLU BİR GECEDE VURDULAR BİZİ
Asarvadisişairi

KUTLU BİR GECEDE VURDULAR BİZİ


YÜCE VE ASÝL TÜRK MÝLLETÝ !
Baþýmýz sað olsun.
ÞEHÝTLERÝMÝZE ALLAHTAN rahmet kederli ailelerine baþ saðlýðý ve Yaralýlarýmýza acil þifalar dilerim.
Gün ;Asil Türk Milletinin Dünyada kendisinden baþka dostunun olmadýðý , iç çekiþmelere son vererek Milli Duruþun etrafýnda birleþme günüdür.Tarih; Ýç ve Dýþ Düþmanlarýn bir araya gelerek Türkler ve Türklük üzerinde dünya var oldukça kurduklarý planlar ve uygulamalarýyla doludur.
Unutulmamasý gereken bir TÜRK ATA SÖZÜ var.
=Çakal ve Sýrtlan derisinden post ,TÜRK’Ün Düþmanlarýndan dost olmaz= Biz TÜRKLER ALLAHIN inayetiyle dünya var oldukça hem bu coðrafyada hemde dünya coðrafyasýnda kýyamete kadar ALLAH’ýn hükmü ve adaletinin yerine getirilmesi için hep var olacaðýz.Tarihte de böyle idi,þimdi de böyle olacak. Tarih Türk Milletinin Zaferleriyle doludur.Bunu Tüm dünya iyi okuyup öðrenmelidir. Bize bu alçak saldýrýyý dost ve düþman kisvesi altýnda yapanlarýn yaptýklarý yanlarýna kalmayacaðýný kendileri çok iyi bilmelidirler.ALLAH Ýslamýn son ordusu olan TÜRK ASKERÝ’ni her zaman her yerde daima hazýr ve nazýr olarak karada,havada,denizde ve tüm satýh üzerinde muzaffer eylesin.Bizi yakan ellerin sahibi olanlarý baþlarýný gövdelerinden ayýrarak KUTLU DAVANIN TEMEL EMRÝ OLAN ALLAH’ýn Adaletinin Yeryüzünde tesis edilinceye kadar MEHMETCÝK’ lerimizin yar ve yardýmcýsý olsun ÝNÞAALLAH.
Kutlu davamýzýn yolunda; Bu Bayrak ,Bu Vatan, Bu Devlet uðruna Atamýz BÝLGE KAÐAN’ýn Necip TÜRK MÝLLETÝ ne hitaben Orhun Abidelerindeki sesleniþine artýk kulak vermenin zamaný gelmedi mi?
===Türk Oðuz Beyleri,Milletim Ýþitin !
Üste mavi gök çökmedikçe, Altta yaðýz yer yarýlmadýkça,senin ilini töreni kim bozabilir.
Titre ve kendine dön!===
Muhtaç olduðun kudret ! Damarlarýndaki Asil Kanda Mevcuttur!
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE!
ALLAH’ýn huzuruna kutlu bir gecede uçmaya vardýnýz.Mübarek Regaip Gecesinde kandil’imizin 33 ýþýðýný birden söndürdüler.Ciðerlerimiz daðlandý.Vatan sað olsun. Ýnanýyor ve Ýman ediyoruz ki! ALLAH bizimle beraberdir.Þehidim bu vatanýn Mehmetçiði senin kanýný yerde býrakmayacaktýr.Namus Sözüdür.Sizler Makamýnýzda Rahat uyuyun.
Emin ALPERTÜRK
27/28/Þubat 2020.





Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.