MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

otuzüçüncü yaş şiiri
cihan balcıoğlu

otuzüçüncü yaş şiiri


Akranýna çatsana ! Nedir ? Sende ki ; bu afraný tafra . gece uykularýný bölmeye cesaret eden küstah yabancý da kim? Ellerini aç yalancý katreyi damlalar düþsün avuçlarýna. Hani etrafýn et’den duvar yok yaradan dan baþka koruman. Bilmece gibi
Hayat genelde çalýþmadýgýn yerden çýkarya sorular. En ufak bir ipucu þansýn dahi yok! Ya devam edeceksin yada çekileceksin ... Bazen kýrýp yere döktüklerini temizlemeye yeltenip sonra yine vazgeçeceksin. Bu ya aslýnda endiþe duydugun asýl gerçek yaþadýgýný farzedip ölü taklidi yaparmýþ gibi nefes alacaksýn.
Yanýlma payýn yüksek ! En tepesine çýkýp bir hevesle ! Mutlulugun soluksuz bir þekilde geri ineceksin.. Gülme ihtimalin azami ömrünün neredeyse çeyregine tekabül edebiliyor. Garantisi yok! Bazen bildigin yollardan çýkmazlara gireceksin.
Bu her zaman böyleydi. Kusurlarýný yüzüne vurmayýp. Arkandan igne ile kuyunu kazanlarý iþitip ! Görmedim,duymadým,bilmiyorum diyeceksin. Ýrice bir yalaný vasiyet edecekler sana zoraki kabulleneceksin baþka bir þansýnda olmayacak hep ilk kýsmette köþeyi dönmenin hayalini kuracaksýn .. Yýllar hýzlý bir makinistin komutasýnda hýzlýca akýp gidecek .. Farkýna bile varamayacaksýn.. Þapþallaþacak !! Beynin..
Hep ayný hikayeyi tekerrür edeceksin.
Birgün mutlaka kurtarýcagýna inanýp duracaksýn kendini boþ bir kavanoz gibi.
Öylece..

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.