MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Yaşamak..
hayatyolu

Yaşamak..


❤Merhabalar 🙏

Sevgi deðer dostlarým; Bugün dünden hazýrlanmýþ, göklerin nimetidir!.. Yarýn, bugünün çabalarýyla hazýrlanacaktýr!.. Gökler derken, negatif ve pozitif enerjiler bunlar..Nötr ise kendi yaþamýmýz ve dünya fizik yaþamýdýr!..

Ýþte, her an yeni bir Þen’de(deðiþimde, oluþumda) ayetine göre, insan ve gökler, birbirine göbekten baðlýdýr!. Kendi yaþamýmýz, deðer yargýlarýmýz ile kurduðumuz yaþamýmýz, enerjilere karþý nötr bir durumdadýr!..

Her an insan düþüncesi de, deðiþimde ve
oluþumdadýr. Akýl ve vicdan pozitif bilinç, zeka ve nefs, negatif bilinç ile oluþur ve dahi deðiþir yaþamda!.... Yani hepsi bilinç ama, bir taraf yüreksel, bir taraf ise zihinsel dir...

Fizik dünya dahi, pozitif, negatif ve nötr den oluþur!.. Yani duâ larýmýza cevap buradan da gelebilir!.. Dikkatli yaþayalým derim... Ve dahi yine, bir dörtlük þiir ile devam edelim güne.

Yaþamak..

Çekmiþim yaþamýn tüm çilesini
Ne acýlar zor gelir ne de onu taþýmak.
Bozmuþum Bizans oyunlarýný ve hilesini.
Beni üzen tek þey hayal ile yaþamak.

Hasan Belek 18-11-2018..

Dostlar; Yaþam hem bir birine zýtlýðý, hemde birlik halini içinde barýndýrýr!.. Biz halifeler de her an yeni bir Þen’de yiz.. Her anýmýzý düzgün deðerlendirelim derim.. Her karþýlaþtýðýmýz kiþi tesadüf deðildir. Bize ya bir þey öðretir. Ya da biz ona bir þey öðretiriz!.. Bu vesileyle..

🙏Herkese selam, sevgi ve dua üfledim🙏
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.