MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

TEK İNSAN
şair şebnem örs

TEK İNSAN










En deðerli sözleri hak eden asil yürek. Yalnýzlýðýma ortak ve gülüþmelerime sahip tek sebepsin. Baharýn gölgesinde yaþýyorum seni, ya da yaðmurun altýnda anýyorum seni. Gündüzüm ve gecem senin varlýðýnla mutluluðun okyanusunda taze aþk.


Hayatýmýn iniþ çýkýþlarýnda odaklandýðým tek insansýn. Sefere gider gibi idi yüreðim yaðmura aldandý güneþe yalvardý ama hiç susmadý hep sevdi. Bugünümü yarýnýmý her gün her saat yazdým karaladým seni.


"Dostluðun tarifi yok." derdim kendimce, öyle bir yürek ki bendeki taraf tutmaz. Kýskandýkça içlenir, içlendikçe de sadýk kalýr gözlerim. Dertlerinle yuvarlandým, gözyaþýnla düþündüm seni, seni senden çok sevdim.


Yüreðim, emeðimin karþýlýðýný aldým ben, öyle sýcak seversin ki beni, öyle içten kýskanýrsýn ki beni, öyle baþka düþünürsün ki beni, hedeflediðim uzun yýllarýmýz olur tarihe yazdýðýmýz. Her doðan güneþ seninle güzel dost, hiç gitme benden, hiç karamsar olma hayata, bir ben varým sakýn unutma.


Seninle var olmak güzel, masmavi okyanusun içinde sessizlikle bütünleþen doðru insan. Bugün doðdun sen, güneþse seninle yakar, yaðmur ise seninle yaðar, sabah seninle, akþam seninle olur miras dediðim dost gerçeðinde. Seni yaþýyorum ve yazýyorum aþk ile sevgi ile. Teþekkür ederim varlýðýn için güzel yürek.


Ýyi ki doðdun esirim
Ýyi ki doðdun deðerlim
Ýyi ki doðdun dost bildiðim
Ýyi ki doðdun bugünüm yarýným.
Doðum günün kutlu olsun yüreðim ????



02/08/2018
20:25/ perþembe
Yazan: þebnem örs

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.