MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

YENİLEN..
hayatyolu

YENİLEN..


🌹🙏Merhabalar🌹🙏

Sevgi deðer dostlar; Ben vizyonlarýmla, astral gezintilerimle ve rüyalarýmýn öncülüðünde, özgürlüðü yani nefsime(bilinç altýma) tutsak olmayarak yaþayan biriyim!...
Yaþam da yeniye bakmak,deðiþerek ilerlemek ve dahi yeniyle yeniden yol almak gereðine inanýrým!.. Öðrenirim ve yeniyi alýrým.Eskide kalmak,aptallarýn(deðiþmeyen)iþidir.Yenilenmek, abdallarýn (deðiþen) iþidir!..Yeniye açýk olmayanlar beni çok üzüyor!..

Dostlar; Yaþamlar deðiþiyor, hayatlar deðiþiyor!..Ruhsal yollar, insan olan, sevgi olan, aþk olan için açýlýyor artýk!..Ýn’san ol’mak için yaratýldýðýmýzý,nefsimize(bilinç altýmýza)kabul ettireceðiz!..Ne yargýlayacaðýz ne suçlayacaðýz!.. Yaþamýmýzý sadece insan olmamýz için yarattýðýmýzý hatýrlayacaðýz!..
Bu arada hýderellez herkese kutlu olsun!..Hýdýrellez de ki yapýlan ritüellerde,yani gül aðacýna asýlan niyetlerde,kendimiz için hayr istmeliyiz derim..Ve yine güne bir þiir ile devam edelim!..

Yenilen..

Sevda ile uykuma daldým bu gece,
göklerde uçtum bir nice,
iþaretler aldým kendimce,
ve dahi özüme vardým sessizce.

Yenilen ey dost,yenilen artýk,
hayat bir kaç gün ve gece.
Haykýrmalýyýz tüm mevcudada bir kaç hece,
berberce ve dilimiz döndüðünce.

Niyet hayr ise akibet hayr olur,
yenilenen kiþi felah bulur.
Her daim sevda akar gözünden ince ince,
Ve özgürce yaþar dilediðince..

Hasan Belek 06-05-2017

Dostlar;Tabii ki hayat her zaman öðrenmek ve öðrenmektir!.. O dahi insanla oluyor!.. Yaratan bize her þeyi insanla öðretir.Ýþte oradaki en önemli nokta, sýnýrý aþmamak, ve kendi sýnýrlarýmýz kadar, baþkalarýnýn da sýnýrlarýna saygý göstermektir!.. Ýþte bu noktayý hissettiðimizde, kendimize dur demeyi bilmeli ve yeni öðretiye ve yeni enerjiye kendimizi açmalý ve izin vermeliyiz ve yenilenmeliyiz.YanÝ, ABDAL olmalýyýz derim..Bu vesile ile..

💕🌹🙏Herkese ve her þeye,selam sevgi ve dualar üflüyorum!.💕🌹🙏

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.