MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

ÜLKÜCÜLER NEDEN "EVET" DEMELİ
KURULTAY

ÜLKÜCÜLER NEDEN "EVET" DEMELİ




Þanlý bayraðýmýn hilâline ýþýk veren yýldýz adýna Evet!

Ülküsü uðruna topraða þehit düþen "Fýrat Çakýroðlu" adýna Evet!

Rahmetli "Baþbuð"un iyi niyetini suistimâl ederek, kahpece, 40 küsur yýl týrnaklarýyla ihânet eþen, alçak "Fethullah Gülen" cambazýna kapak olsun diye Evet!

Türkiye’nin % 10 hain kontenjanýný yýllar önce mýh gibi akýllara çakan rahmetli "Atilla Ýlhan"ýn ruhuna gitsin diye Evet!

Ýdam sehpasýna gidecekken " ayaðýmdaki sandalyeyi kendim çekeceðim ama intihar olur korkusuyla yapmayacaðým, vatan sað olsun" diyen, tekbirlerle idam sehpasýna yürüyen þehit "Halil Esendað" adýna Evet!

Büyük Türk evlâdý ve Türkiye’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü kendi çýkarlarýna âlet eden gayri Milli CHP’nin çok sýfatlý yüzüne bir tokat olsun diye Evet!

Adýyla müsemmâ devlet adamý kimliðiyle gövdesini taþýn altýna koyan ve "partimden önce vataným" diyen genel baþkaným sayýn doktor Devlet Bahçeli’nin emrine uymak adýna Evet!

Cumhuriyetimizin çok sesli demokrasi anlayýþýný ihanet derecesinde "her kafadan ses getirmek" olarak algýlayan çarpýk sol zihniyetin suratýna bir tokat olsun diye Evet!

Edeb ve âdâbdan yoksun chp’nin gayri Milli zihniyetinden tiksinenlerin ve zaman zaman hdp ve benzeri terör örgütlerine kucak açmasýndan iðrenenlerin sesi olmak adýna Evet!

10 Koyun versen güdemeyecegi aþikar olan, önüne verilerek "Oku" denilen kaðýt parçasýný bile okumaktan âciz, gaflar uzmaný "Kemal Kýlýçdaroðlu"na kapak olsun diye Evet!

Siyaseti; ortamý germek zanneden ve her dönem millet içinde ayrýmcýlýk yaparak, adý "halk" olduðu halde halkýn inanç ve deðerlerine þaþý bakan, üstelik "Fetö" terör örgütüne kol kanat geren chp’ye þamar olsun diye Evet!

Þehit düþtüðünde cebinde bir simit parasý olan, 1980 öncesi Allahsýz Koministlerin hedefi olmuþ rahmetli "Pehlivanoðlu"nun ruhu þaad olsun diye Evet!

Ülküsü uðruna ömrünü Türk Milliyetçiliðine adamýþ, zindanlarý "Hz. Yusuf"un sabýr çeþmesi bilmiþ rahmetli Baþbuðumun ruhuna vâsýl olsun, rahat uyusun diye Evet!

Daðlarda diz boyu karlar içinde vataný korumak adýna kahpe bölücü terör köpekleriyle mücadele eden kahraman Türk askerinin ve emniyet mensuplarýnýn emeklerini yâd etmek adýna Evet!

Ýþ millete döndüðünde miletten yüz alamayacaklarýn, teveccüh bulamayacaklarýn korkularý zirve yapsýn ve hasletleri sinelerinde kalsýn diye Evet!

"3. köprüyü yapma, yeni hava alanýný iptal et" diyecek kadar hainliklerini aþikâr kýlan, gayri Milli, gayri Türk, ve hatta gayri Müslümanlarýn oyuncaklarý ellerinden alýnsýn diye Evet!

"Gezi" olaylarýnda masum gençleri sokaða dökerek, "yak, yýk, dök" diye emir veren kartel medyasýna, "Batý" medyasýyla ayný eksende sözüm ona kalem oynatan bozguncu aydýnlara tarihi bir ders olsun diye Evet!

Her seçimde Türk Milletinden teveccüh bulamayacaklarýný bile bile yenilmiþliði kabul eden, halkýn sesine kulak vermeyen, demokrasiyi inkâr ekseninde oluþturan, çaðdaþ kýlýklý çakma vatanperverlerin kokuþmuþ ihtiraslarýna son vermek adýna Evet!

Ayaðý bir çukura düþmüþ, insanýn fâni olduðunu, dünya’nýn bâki olmadýðýný bilemeyecek kadar gaflete düþmüþ, din nedir, iman nedir, helâl nedir, haram nedir bilemeyecek acizlik içinde çaðdaþlýk oynayan kokuþmuþ yýðýnlarýn korkusu olmak için Evet!

Akýllarýnca ülkücüleri akýlsýz, kendilerini allâme zanneden chp’nin ve hatta "Fetö"nün kucaðýna düþmüþ "Yeniçað gazetesi"nin çakma ülkücülüðünü ayyuka çýkarmak için Evet!

Sýrf "Devlet Bahçeli"den nefret için, illetin peþine düþmüþ, kasým kasým kasýlan, chp’nin kuyruðuna asýlan, kendi ikballeri için dâvayý, misyonu, ülküyü koltuk altýnda uyutan "Yeniçað gazetesi"nin korktuklarýnýn baþlarýna gelmesi için Evet!

Sözüm ona Türk Milliyetçiliðinin sözcüsü olan, borazanlýktan baþka ses çýkaramayan, içinde bulunduðu koþullarý okumaktan aciz "Musavat Derviþoðlu"nun uktesi yüreðinde kalsýn diye Evet!

Ne liderlik nede genel baþkanlýk yapamayacak kadar silik, hocasý Fethullah Gülen’e hem gönülden hemde göbekten baðlý Meral Akþener’in yüreði sýzlasýn diye Evet!

Her türlü zurnayý çalan, yýllar öncesi yaptýðý kaymakamlýðý dahi hasbelkader icrâ ettiði kültür bakanlýðýna üstün tutan, Zaman zaman ulusalcý ve bazen Türkçü geçinen, her kurduðu cümlede kasým kasým kasýlan, vatanperverlikte samimi olan "Kalperen"lere her fýrsatta kendisine "Baþbuð" diye hitap ettiren, her dönemin zübüðü olmuþ fýrsatçý üstâdý; bazen nalýna milliyetçi, bazen balýna milliyetçi ve "Devlet Bahçeli" kompleksi içinde eza çeken "Namýk Kemal Zeybek" kadere küsüp "Perinçek"ci olsun diye Evet!

Bir Türk Milliyetçisi nefer olarak inanýyorum ki aklý baþýnda her vatan evlâdý içinde bulunduðu koþullarý köklü þekilde analiz edecek ve "Evet" de "hayr" bulacaktýr.

Ülkücülerin, Türk Milliyetçiliðini ayaklar altýna almýþ, "Recep Tayyip Erdoðan"nýn kara kaþý, selvi boyu için deðil, içte ve dýþta "Türk düþse de vursak" diye pusuda yatan alçaklarýn oyunlarýný bozmak için "evet" mührü vuracaðýný bilerek gönlüm rahat.

Her Ülkücü iyi bilmelidir ki vuracaðýnýz "evet" mühründe tek adam ve diktatör seçmeyeceksiniz.
Evet derken rejim deyiþtirmiþ olmayacak ve her seçimde bozguncularýn alçak oyunlarýný ve entrikalarýný ellerinden almýþ olacaksýnýz.

Güçlü bir lider eliyle idare edilecek Türkiye’nin önünde hiç bir þer gücün duramayacaðýna emin olarak "Evet" diyeceðiz.

Ýnsanlýk þu beþer-i âlemde bir fânidir.
Ne makam ne mevki kimseye bâki deðildir.

Çocuklarýna, torunlarýna býrakacaðýn miras, ilelebed vâr olacak vatan topraðýdýr. Vatan diye yaþayacaðýn topraðýn olmazsa mâzisi þerefinde saklý, anlamý derin o rengini kanýnla çizdiðin mukkaddes bayraðýný dikecek bir kara parçasý bulamazsýn.

Bu tarihi an’da yer al ve sandýða git.
Evet oyunu vermen, geleceðe yön çizecek, kaderini tayin edecek milli bir vâzifedir.

Namus bize ar olsun, vatan ilelebed vâr olsun, bayraðýmýz bize yâr olsun, o yüce makam, hem yerli hem Milli olsun diye Evet!

Geceyi Tan’a muhtaç eden, ay’ýn þavkýný denize döken,
Türk’ün alnýna ilâh-i kaderi "Ýslam" diye yazan Allah’a hamd olsun.

Ömrünü bir Türk Milliyetçisi olarak idâme eden ülkücü bir nefer olarak benim nazým ülküdaþlarýma geçer.
Evet! Allah yâr ve yardýmcýsý olsun, vatan için kalpleri çalan her Türk evladýnýn.
............

K.Kurultay
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.