MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

YÜREĞİMDE. KÖRDÜĞÜM
zekeriya çapanoğlu

YÜREĞİMDE. KÖRDÜĞÜM


.........YÜREÐÝMDE KÖRDÜÐÜM........

Ben yaþamýþ olduðum bu hayatýn yarýsý,nýn on fazlasýný susarak geçirdim,Ýnsan bir gözlerine dolaný,birde yüreðinde kördüðüm olaný unutamaz,öylesine bir hayatý kabullenip hep,susar,susar,susar.
Sen benim ne gözlerime dolaným,nede yüreðime kördüðüm olanýmsýn,Ne anýlarýmda Aþk,A dair unutamayacaðým bir günüm,Ne,de Bana karþý gösterdiðin sayðý ve sevgiye dair bir yanýn olmadý.
Hayat,ý yaþamak sadece nefes almaktan ibaret olmadýðý gibi yaþadýðýmýz çevreye mutlu bir aile tablosu sergileye- bilmek için,de yapmacýk gülücükler,le insanlarý kandýrmaktan da ibaret deðildir.
Geçmiþte ünlü düþünürümüzün,de dediði gibi ya olduðun gibi görüneceksin,yada güründüðün gibi olacaksýn yada benim tabirim,le ömrüme ömür törpüsü olmaktan vaz geçip hayatým,dan def olacaksýn.
Hayat, Ýnsan ömrünün yettiðince yaþam savaþýn,da birlikte yaþamaya mecbur býrakýlan karþý cins iki insanýn bir çok sýnav,lara tabii tutulmasýnda,hangi soru,nun cevabý nedir kaynaðý nerededir,sýnav sorularýn,aynýmý,dýr bilmeden kopya çekmek ðibi bir olanaðýn olmadýðý kapalý bir oda,nýn çapraz köþelerinde doðru veya yanlýþ vereceðin cevaplarýn senin geleceðine dair hayatýna yön verecek,tir.
Ben bu hayat sýnavlarýnda yaþamým boyunca baþarýlara imza atmama raðmen birlikte yaþamak zorunda olduðum insanýn herzaman sýnýfta kalmasý benim hayatýmý olumsuz etkilemiþtir.
Buna raðmen her zaman tek taraflý karþýlýk beklemeden sevmeye çalýþtým ama nafile....! Karþýmdaki insanýn sevmek ðibi bir özelliði övmek ðibi bir güzelliði yokmuþ,Onun içindir,ki ben ömrüm,ün yarýsý,nýn on fazlasýný kahýrlý yaþadým.Ýnsan bir gözlerine dolaný,Birde Aþk,ý ile Sevgisi ile yüreðine kördüðüm olaný unutamaz,sesini çýkarmaz susar,susar,susar.
Sen benim ne Gözüme dolaným ne,de Gönlüm,de kördüðüm olanýmsýn.Sen benim ömrümün yarýsý,nýn on fazlasýna ömrümü törpüleyen ömür törpüsü olanýmsýn.
Eðerki ben susuyorsam Edepli oluþum,dan susar,susar,susarým.
31.08.2016
Zekeriya. ÇAPANOÐLU

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.