MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

İ'tidal li Olmalıyız!
Nuh Comba

İ'tidal li Olmalıyız!




Ý’tidal li Olmalýyýz!

Darbe giriþiminin baþladýðý günden bu güne kadar ellerinde Türk bayraklarýyla MHP, CHP, BBP, SP Partililer taraflý tarafsýz bütün vatandaþlarýmýz, milletimiz bulunduklarý þehirlerin halk meydanlarýnda milli birlik ve beraberlik ruhu içerisinde darbeyi püskürtmüþ, demokrasi mücadelesinde el ele, kol kola, omuz omuza ayný duygu, ayný düþünce, ayný heyecanla tek vücut, tek yumruk, tek bayrak,tek vatan, tek millet olarak hainlere gerekli derslerini vermiþ planlarýný baþlarýna çevirmiþtir çok þükür

Tedbirli olmalýyýz!

Bütün bunlara raðmen tehlike henüz geçmiþ deðildir, Ayeti celile de buyurduðu gibi , ’Gevþemeyin hüzünlenmeyin, eðer inanmýþsanýz üstün gelecek olan sizlersiniz’ (Ali Ýmran 39)
Vatandaþ olarak birlik ve beraberlik içerisinde olmalýyýz, birbirlerimizle ideleþmemeli, azgýnlýk, taþkýnlýk yapmamalýyýz kesinlikle tahriklerden kaçmalýyýz, provokatörler elbette olacaktýr onlara çok dikkat etmeli onlarýn oyunlarýna gelmemeliyiz tehlikeli halleri en yakýn yetkililere bildirmeliyiz.

Siyasi iþaretlerimizden kaçýnmalýyýz!

Vatandaþlarýmýzdan bazýlarý Rabia iþaretleri, bazýlarý Bozkurt iþaretleri, bazýlarý zafer iþaretleri yaparken, bu yaptýðýmýz iþaretlerle diðer vatandaþlarýmýzýn gönlüne kin, gözüne hýrs ve tahrik sokup, birlikteliðimize zarar verecek hal ve hareketlerden kesinlikle kaçýnmalýyýz.Çünkü bütün vatandaþlarýmýzýn oraya gelmesindeki tek sebep devletin bekasý, milletin refahý istikbalimizin aydýnlýðý, Halkýn egemenliði temeline dayanan demokrasi mücadelesini baþarmak Milleti egemen kýlmaktýr.

Siyasi hesap içinde olmamalýyýz!

Mýsýr’da özgürlüðün si mgesi Rabia iþareti olan iþareti siyasetçilerimiz ve vatandaþlarýmýz tarafýndan maalesef bilinçsizce kullanýlmaktadýr. dede torun ana bacý ve bütün milletimiz meydanlara gelirken her hangi bir siyasi partinin istikbali için gelmiyor, herkes Devleti Vataný Milleti için orada .Bütün millet; taraflý tarafsýz herkes tekbir getiriyor, herkes vatan, millet, devlet diyor. Bölücülüðe sebep körüklemeler her ne olursa olsun doðru deðildir hareketlerimize dikkat etmemiz bizi bir tutar, iri tutar, diri tutar kimse birliktelik ruhumuzdan siyasi pay çýkartmaya kalkmasýn böylesi kritik günde çok ciddi tehlikelere yol açar

Vatansýz millet, milletsiz vatan olmaz!

Türk milleti olarak bizim gidecek, kaçacak, bizi misafir edecek kimsemiz yok, o gözümüzde dost diye büyüttüðümüz baþta Ýslam ülkeleri olmak üzere ne gözümüzün yaþýný silerler ne elimizin yarasýný sararlar ne baþýmýzýn altýna bir yastýk koyarlar, onun için aklýmýzý baþýmýza alalým devletimize milletimize sahip çýkalým Allah kimseyi yurtsuz yuvasýz hürriyetsiz etmesin ve hiç kimseye yurt yuva aratmasýn muhtaç etmesin.

Elimizdeki imkanlarýmýza sahip çýkalým !

Bize düþen bir birimizin kýymetini bilmek, Türk’ü, Kürdü, Çerkezi, Lazý, Alevsisi, Sünnisi ,Arnavut’u, ile bir bütün olarak kocaman bir Türkiye cumhuriyetini oluþturuyoruz ülkemizin kýymetini bilip zengin renkler olarak bir birimizin haklarýna saygý duyarak geçinip gitmekten baþka çaremiz yok.

Bize bizden baþkasý dost olmaz, tek yarýmýz yaradan gerisi teferruat
Türkiye cumhuriyeti vatandaþý olarak þahsým ve ailem adýna aziz milletimize geçmiþ olsun, þehitlerimize Allahtan rahmet gazi ve yaralý milletimize þifalar diliyorum. TÜRKÝYEM baþýn sað olsun. Saygý sevgi dua ve muhabbetimle.

Darbelerle,Ezanlarý susturulan bir Millet idik,
Ezan ve Salalarla Darbeleri durduran bir ÜMMET’ ÝZ çok þükür.


Kükre Be Yiðidim

Kükre be yiðidim aslanlar gibi
Kükre ki toz duman özde buluþsun
Fýrla otaðýndan arza yay gibi
Ülkü sevdalýsý düzde buluþsun

Mazlumu koru sen bir kalkan gibi
Var mý baþka cennet bak ülken gibi
Zalime kükre ki bir volkan gibi
Poyrazým, meltemim bizde buluþsun

Saðýmýz, solumuz nefretle dolu
Tefekküre baðlan biraz hak solu
Ülkü yüreðinde Türk Ýslam yolu
On altý devletim yüzde buluþsun

Yahudi’nin kastý bölüp, ayýrmak
Kendinden olaný çekip, kayýrmak
Ýslam hukukunu kökten sýyýrmak
Hak kuran aþkýna cüzde buluþsun

Kararmýþ geceye ay gibi doðup
Zulüm halkasýyla zalimi boðup
Taþ gibi deccalýn üstüne yaðýp
Tekbir sesleriyle sözde buluþsun

Nuh’aným bu dava her þeyden önce
Ýlahi cihattýr Ýslam hükmünce
Uðrunda þehitler oldu binlerce
Arzýn üzerinde gizde buluþsun

Nuh Comba


Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.