Bir kalbin ne kadarla dolacağını hiç kimse, hatta şairler bile ölçememişlerdir. (zelda fitzgerald)
serdarascioglu
serdarascioglu

AMERİKANIN VE SİYONİST KATİLLERİN..SAVAŞ TAMTAMLARI ÇALIYOR..!

Yorum

AMERİKANIN VE SİYONİST KATİLLERİN..SAVAŞ TAMTAMLARI ÇALIYOR..!

( 4 kişi )

4

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

117

Okunma

AMERİKANIN VE SİYONİST KATİLLERİN..SAVAŞ TAMTAMLARI ÇALIYOR..!

AMERİKANIN VE SİYONİST KATİLLERİN..SAVAŞ TAMTAMLARI ÇALIYOR..!

AYŞE KADDAFİNİN..İRAN HALKINA...ÖVÜT DOLU MESAJI ...!
MERHUM LİBYA LİDERİ MUAMMER KADDAFİ...nin kızı..acı dolu gerçekleri..haykırıyor...! Lütfen bu yazıdan..müslüman dünyası artık bir ders çıkarsın..!
EY...GURURLU VE DİRENÇLİ İRAN HALKI..sizce acının , yıkımın ve ihanetlerin..ötesinsinden size sesleniyorum.
Ülkesinin ölümüne açık düşmanların değil , batının aldatıcı gülümsemeleri ve sahte vaatlerin eliyle tanıklık eden bir kadının sesiyim . UYARIYORUM...?
BATILI EMPERYALİSTLERİN..TATLI SÖZLERİNE VE SLOGANLARINA ASLA İNANMAYIN...!
BABAMA EMPERYALİSTLER..AVRUPA VE AMERİKA DEDİ Kİ...NÜKLEER FÜZE PROGRAMLARINI TERK EDERSENİZ...DÜNYANIN KAPILARI SİZE AÇILACAK DİYENLER DE BU AYNI KİŞİLERDİ. BABAM ..İYİ NİYETLE , DİYALOĞA AÇIK VE İNANARAK..UZLAŞMA KAPILARINI SONUNA KADAR AÇTI . FAKAT AMERİKAN UŞAĞI.. NATO ’ NUN BOMBALAMALARININ..LİBYA’YI..NASIL TOZ VE KANA BULADIĞINI ,HALKIMIZIN NASIL ESARETE..YOKSULLUĞA VE YERİNDEN EDİLMEYE...SÜRÜKLENDİĞİNİ VE ZENGİNLİĞİNİNDE NASIL BÖLÜŞÜLDÜĞÜNÜ..TÜM DÜNYA SEYİRCİ KALARAK..İSLAM DÜNYASININ ÇIKARLARIYLA HAREKET ETTİĞİNİDE ANLAMIŞ OLDUK . ACILARI..ANNEM-BABAM VE KARDEŞLERİMİZLE YAŞAYARAK ÖĞRENDİK . BABAMIN VE AİLEMİN CESEDİ BİLE PAZARLIK KONUSU YAPILDI..HALK AYAKLANDIRILDIDA SONU NE OLDU...İSTİKRARSIZ BİR PİYON DEVLET YARATILDI..MADDİ VE MANEVİ DEĞERLERİMİZ EZİLDİ VE AYAKLAR ALTINA ALINARAK...LİBYA HALKI..DÜNYA ÜLKELERİ ..KAŞISINDA AŞAĞILANDI. AYNI DURUMLARA DÜŞMEK İSTEMİYORSANIZ..EMPERYALİSTLERE -AVRUPAYA-AMERİKAYA KUTLU DAVANIZDA..TESLİM OLMAYINIZ. KÜBA ,VENEZUELLA GİBİ AMERİKAYA KARŞI DİRENEREK..SAVAŞMALISINIZ. AMERİKAN POTİNLERİNİ ÖPENLER..ESİR ALINDI VE PARALARI-PETROL VE ALTINLARI AMERİKAYA GÖTÜRÜLDÜ.. BİR MİLYON IRAKLI..ÖLDÜRÜLDÜ VE KADIN-ÇOCUK-ASKER IRZINA GEÇİLEREK BEDEL ÖDETİLDİ. SAVAŞMAYAN MİLLETLER..SİYONİST VE EMPERYALİSTLERİN OYUNCAĞI OLMAK ZORUNDADIR . ÇİN, KUZEY KORE ,RUSYA..DİNSEL VE ETNİK YAPILARINDAN DOLAYI...PARMAĞINI BİLE KIPIRDATMAZLAR..MÜSLÜMANLAR İÇİN BU BİR ATEŞ ÇEMBERİ...! AKLINIZI-BAŞINIZA ALIN ARTIK..! ÜÇ MİLYONLUK..İSRAİLİN OYUNCAĞI OLMAK...MÜSLÜMAN OLARAK..YÜZÜNÜZ HİÇ KIZARMIYOR MU..? DÜNYANIN BEŞTEN -KÜÇÜK OLDUĞUNU--TÜM DÜNYA BİLİYOR VE KANIKSAMIŞKEN...HALA..EMPERYALİSTLERE SU TAŞIYANLAR İSE BUNUN AKSİNİ İDDİA ETMELERİNİN ALTINDA BENCE..UTANÇ DUVARLARI YATMAKTADIR . AVRUPA VE AMERİKADA BİLİMSEL VE TEKNOLOJİK GÜÇLER ÜRETİLİRKEN..YAHUDİLER..YAKIN ZAMANDA NOBEL ÖDÜLLERİNİ BÖLÜŞÜRKEN..TOPLU İMHA SİLAHLARI ÜRETİLİRKEN...İSLAM DEVLETLERİ..KUMLARDA CİPLERLE SAFARİ YAPAN BU HALKLAR..TEKRAR BATININ , AMERİKANIN UŞAKLIĞINI YAPARAK..EMİRLER , ŞAHLAR VE TEK ADAMLAR..YIKILIR . ÜSAME BİN LADİNLERE-TARİKATLARA -*ŞIH VE ŞEYHLERE-MÜSLÜMAN KARDEŞLERE..PKK YA BEL BAĞLAYANLAR..HER ZAMAN..ACI KADERLERİNEDE KATLANACAKLARDIR...ORTA-DOĞUDAKİ..SON KALE YIKILMADAN..İRAN HALKI OLARAK DİRENİN..! SONUNUZ..İRAK-SURİYE-AFGANİSTAN-LİBYA-FİLİSTİN-İRAN OLMASIN...!

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Amerikanın ve siyonist katillerin..savaş tamtamları çalıyor..! Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Amerikanın ve siyonist katillerin..savaş tamtamları çalıyor..! yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AMERİKANIN VE SİYONİST KATİLLERİN..SAVAŞ TAMTAMLARI ÇALIYOR..! yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mehmet DEMİR
Mehmet DEMİR, @mehmetdemir1
3.3.2026 21:44:35
uyuyan toplumlar nasıl uyutulduklarını dahi bilmezler oysa her şey gün gibi ortada
önce seç sonra yetiştir devamında istediğini ver artık vakti geldiğinde sırala taleplerini ne istersen iste nasılsa hepsinin karşısında olumsuz bir cevap yoktur,
kullanım süresi bitiği anda ya yerine yenilerini koyacaksın yada her yeri tarumar edeceksin.

eğer o siyonistlerin ve onların işbirlikçilerinin el uzatmadığı tek bir yer yok gibi
düşünsenize eğer doğruysa bizim ülkemizde bile faaliyet gösteren yaklaşık 70 civarında dini gurup ve cemaatlerinin finansmanlığını yaptığına dair yazılanlar var,

teşekkür ederim gerek konuya yaklaşımınız ve gerçekleri dile getiriş şekliniz oldukça netti gönlünüze sağlık...
selam ve saygıyla...
Etkili Yorum
erbensalim
erbensalim, @erbensalim
3.3.2026 18:40:07
5 puan verdi
Metin, Libya örneği üzerinden İslam dünyasına yönelik çok sert bir 'özeleştiri' ve 'uyarı' barındırıyor. Ayşe Kaddafi’nin ağzından yazılan bu satırlar, Batı ile yapılan diplomatik vaatlerin (nükleer programın durdurulması gibi) acı sonuçlarını bir ibret vesikası olarak sunuyor. Yazar, sadece dış güçleri değil, aynı zamanda bilimden uzaklaşan ve lükse dalan İslam toplumlarını da hedef alarak, 'direnişin' sadece silahla değil, akıl ve teknolojiyle olması gerektiğini vurguluyor. Ortadoğu'nun 'son kalesi' vurgusu, bölgedeki domino etkisine karşı duyulan derin kaygıyı özetliyor."
Etkili Yorum
Ali Rıza  Coşkun
Ali Rıza Coşkun, @alirizacoskun
3.3.2026 17:49:42
5 puan verdi
Çok sert ve uyarı dolu bir metin olmuş. “Amerikanın ve Siyonist Katillerin…” başlıklı yazıda emperyalist güçlerin vaatlerine kanmanın tehlikesi, Libya’nın yaşadığı acılar üzerinden anlatılmış. Özellikle “Babam iyi niyetle uzlaşma kapılarını açtı, fakat NATO bombalarıyla Libya toz ve kana bulandı” ifadesi, metnin en çarpıcı ve trajik noktası olmuş.

Yazı, Müslüman dünyasına bir ders ve uyarı niteliğinde; teslimiyetin sonuçlarını, direnişin önemini ve kimlik kaybının tehlikesini güçlü bir şekilde vurguluyor. Kaleminize sağlık, çok etkili ve düşündürücü bir metin.
Etkili Yorum
Ebuzer Ozkan
Ebuzer Ozkan, @ebuzerozkan
3.3.2026 17:42:12
5 puan verdi
Maalesef anlattıklarınız gerçekten doğruları yüze vuran bir haykırıştır.
Yüreğinize sağlık, kaleminiz daim olsun. Saygılar selamlar.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL