Doğruluk, her türlü şartlar altında meyve verir.-- schiller
Mustafa Göktekin
Mustafa Göktekin
@mustafagoktekin

HAKİKAT SIRRINA…

5 Kasım 2016 Cumartesi
Yorum
Şiirgram

HAKİKAT SIRRINA…

4

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

1623

Okunma

HAKİKAT SIRRINA…

HAKİKAT SIRRINA…


Daha sabahleyin yaşlıydı gözün
Ne zaman rahata erdin be gülüm
Kederli bir yüzle hüzünlü yüzün
Yoksa cennete mi vardın be gülüm

Ateş var gözyaşı kandır dört yanım
Görünce donmalı bunlara kanın
Var mı şöyle rahat güzel bir anın
Postunu meydana serdin be gülüm

Savaş var ülkende ölüm her yanda
Süngü döşe girmiş hakikat canda
Söyle gülünür mü böyle bir anda
Nasıl böyle rahat durdun be gülüm

Çevrende canların kan dökerler kan
Hesabı olur mu sakınır mı can
Şimdi ayaklanıp kalkmalı zaman
Beni de bu günde yordun be gülüm

Toparlan al ele yükselt sancağı
En yüksek semaya dikip bayrağı
Aşarak önünde en yüksek dağı
Dedim de öylece durdun be gülüm

Senindir kan akan çevrende iller
Davran der azimle sana bu diller
Dindirsin istiyor kanı gönüller
Hakikat sırrına erdin be gülüm

Mustafa Göktekin

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Hakikat sırrına… Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hakikat sırrına… şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HAKİKAT SIRRINA… şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
2.4.2017 21:39:08

Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- Toegueville


.................................................. Saygı ve Selamlar...
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
6.11.2016 21:24:11
Güzel şiirdi usta keyifle okudum
Kalemin susmasın
___________________________________Selamlar
Elvan USUL
Elvan USUL, @elvanusul1
6.11.2016 00:29:34
Sırr-ı hakikate erse idi gönüller, ne gülerdi kahkahayla ne de bakardı öylece uzaktan. Bu şiirden hissesini alamayandan korusun Mevlam. Dize dize hakikat ve güzellik buldum. Teşekkürler. Yüreğinize selamet.
Elvan USUL
Elvan USUL, @elvanusul1
6.11.2016 00:27:50
Sırr-ı hakikate erse idi gönüller, ne gülerdi kahkahayla ne de bakardı öylece uzaktan. Bu şiirden hissesini alamayandan korusun Mevlam. Dize dize hakikat ve güzellik buldum. Teşekkürler. Yüreğinize selamet.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.