ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Elleriyle çalışan adam amele, elleriyle birlikte zihnini de çalıştıran adam usta, fakat elleri zihni ve kalbi ile çalışan sanatkardır. -- Goethe Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

İstanbul Fotoğraf Müzesi’nde Dört Sergi Birden

Türkiye’nin ilk fotoğraf müzesi olma özelliğini taşıyan Fatih Belediyesi İstanbul Fotoğraf Müzesi, 30 Eylül 2016’ ya kadar 4 sergiye ev sahipliği yapıyor.

30.8.2016

İstanbul Fotoğraf Müzesi’nde Dört Sergi Birden

Müzenin küratörü Cengiz kahraman’ın koleksiyonundan seçtiği 100 fotoğraftan oluşan ‘’Tarihi Yarımadanın Tarihinden Fotoğraflar ’’ sergisi büyük salonda sanatseverlerin İstanbul’un geçmişine bir yolculuk yapmasını sağlayacak.

Haziran ayında gerçekleştirilen Avrupa Futbol şampiyonası dolayısıyla foto muhabiri Emre Oktay’ın çektiği” Futbol Enstantaneleri” sergisi fotoğraf tutkunlarının beğenisine sunulacak.

Ağustos ayındaki Olimpiyatlar ise deneyimli foto muhabiri Murad Sezer’in “Yaz ve Kış Olimpiyatları” sergisi olimpiyat oyunlarında çektiği birbirinde ilginç karelerle sanatseverlerin karşısına çıkıyor.

Amerika’da bütün dünyanın ilgiyle takip ettiği NBA Basketbol müsabakalarında çok sayıda Türk basketbolcu da forma giydi ve giyiyor. Foto muhabiri Tolga Adanalı’nın Amerika’da yaşadığı yıllarda tanıklık ettiği basketbol karşılaşmalarında çektiği fotoğraflar da ilk kez “NBA Heyecanı” sergisiyle Fatih Belediyesi İstanbul Fotoğraf Müzesi’nde sanatseverler ve sporseverlerle buluşuyor.

Adres: Şehsuvarbey Kadırga Limanı Cad. No: 60 Fatih

Yorumlar
"İstanbul Fotoğraf Müzesi’nde Dört Sergi Birden" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

İstanbul Fotoğraf Müzesi’nde Dört Sergi Birden ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.