ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Aşkla Kal raflarda!

Kahraman Tazeoğlu'nun aşk, yalnızlık ve kalabalık üzerine düşüncelerini değerlendirdiği yeni kitabı “Aşkla Kal” çıktı.

23.8.2016

Aşkla Kal raflarda!

Yazdığı tüm kitaplar ile büyük beğeni toplayan ve bu yüzden geniş bir okur kitlesine sahip olan Kahraman Tazeoğlu Aşkla Kal kitabı ile yine okurlarına güzel bir hediye sunuyor.
Başka, Araz, Kıyısızlar, Bukre ve son olarak Vazgeçtim kitapları ile güzel eserler sunan Kahraman Tazeoğlu yeni kitabında da kendisine has tarzını devam ettiriyor.
Aşkla Kal kitabı okurlarına yine sıcak ve aşk dolu bir deneme kitabı sunuyor. Aşka dair tüm duyguları içinde barındıran ve ustaca kullanılan kelimeler ile farklı anlamlar çıkartmamızı sağlayan kitap yine büyük beğeni kazanacak gibi duruyor.

Kahraman Tazeoğlu kimdir?

Kahraman Tazeoğlu yalnızlık ve aşk üzerine roman ve şiirler yazmıştır, ki bu duyguları tahlilde usta bir yazar ve şairdir. iki basımı bulunan Susacak Var! adlı romanında kendinden on üç yaş büyük bir yazara bir imza günü öncesi aşık olmuş bir kızın duygularını ve kızın bir gülüşüyle ona aşık olan yazarın kızı nasıl büyüttüğünü ve tabi ki aşklarını, ayrılıklarını, birlikteyken ki yalnızlıklarını anlatır Kahraman Tazeoğlu. Öyle ki aralarındaki özlemi ’iςimi çürütür’ diye tasvir ederken, sevgiyi iç tazeleyici olarak betimler. Zıt kutupların çekimidir bu romanda anlatılan. Şiirlerinde serbest ölçü kullanan Кahraman Tazeoğlu’nun Ölü Bir Kentin Morg AlfaЬesi , Seni İςimden Terk Ediyorum isimli şiir kitapları vardır. Кahraman Tazeoğlu, 2004 yılında RAYAD tarafından "en iyi şiir programcısı", 2006 yılında da Türkiye Yazarlar Birliği Tarafından "en iyi radyo programcısı" ödülüne layık görülmüştür. Bir Eğitim gönüllüsü olarak, kısa adı ÜNKEP olan Üniversiteler Arası Kültür Edebiyat Platformu’nun kurucusu ve başkanıdır. sozkimin.com Son Romanı "mavi ev"de, "bir özgürlüğe mal olmuş hayat, hayat değildir; bir hayata mal olmuş özgürlük de özgürlük değildir" diyen Кahraman Tazeoğlu, gizemli bir hikayeyi okurlarına sunmaktadır.

Yorumlar
"Aşkla Kal raflarda!" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Aşkla Kal raflarda! ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.