ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hakiki sevgi, herkesin bahsettiği, fakat pek az kimsenin gördüğü hayaletlere benzer. -- Anatole Franse Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Ortaya karışık, bir tatlı huzur vermeye geldik

Temmuz’un şukelalığını ve memleketin ahvalini bahane edip, ortaya en afilisinden kaçış trekking’i çıkardım, belki işinize yarar, olmadı ucundan bakarsınız diye…

15.7.2016

Ortaya karışık, bir tatlı huzur vermeye geldik

Madem iyi olamıyoruz; madem sesimiz içimize kaçıyor ve içimize de zilyon tane efkar oturuyor; madem -sadece- sosyal medyadan ahkam kesmelerin bir parçası olmaya devam ediyoruz; madem ‘yok yere mi delirdik’ diyen duvar yazılarının altında kadraja düşüyoruz; madem bugün internette bulunan ve hareket eden 540 milyar trilyon elektron, sadece 50 gram çilek ağırlığında; madem ‘çok fazla düşünüp, çok az hissediyoruz’ diyen Charlie Chaplin’e (her defasında inceden) göz kırpıyoruz; madem kafamız her daim güsel ve karışık kelamlarıyla meylere dalıyoruz; o vakit, ilk aşamada sokağın bir ucundan diğer ucuna bayır aşağı bırakıyoruz kendimizi (tabii hala kendimiz yerindeyse), ayarı şimdilik unutun, yokuş aşağı bırakın bakalım neler oluyor!? Bugün öylesine ortaya karışık bir şeyler olsun istedim. Kim bilir akıp giden olur, olmadı akanlardan dinleyenler olur diye dökülüyorum en temizinden! Pek şükela 206 kemik faniler, kısaca ortaya karışık bir güzergah çizelim istedim, belki birilerinin rotasına denk gelir de miss olur niyetine... (Şimdilik eyvallah!)

Yorumlar
Mesaj Yaz 23.7.2016 11:42:04
Henüz Yorum yapılmamış...
Niçin?



Yorum Yapın

Ortaya karışık, bir tatlı huzur vermeye geldik ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.