ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kapitalistler öylesine para delisidirler ki, bize bir gün onları asacağımız urganı bile satarlar. (Mao) Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

İstanbul'dan Megadeth geçti

Dünyaca ünlü metal müzik grubu Megadeth, İstanbul’da unutulmaz bir konser verdi

12.7.2016

İstanbul'dan Megadeth geçti

Geçtiğimiz yıllarda Megadeth, HIM, Amon Amarth, Stratovarius, Korn, Apocalyptica, Dark Tranquillity, My Dying Bride gibi birçok ünlü müzik grubunun sahne aldığı Rock Off festivali, bu yıl da önemli isimleri ağırladı.
Parkorman’da dün düzenlenen festivalde, Children of Bodom, Sabaton ve Dragonforce’in performanslarının ardından dünyaca ünlü ABD’li metal grubu Megadeth muhteşem bir konser verdi.
Son albümleri ’Dystopia’nın turnesi kapsamında sahne alan Megadeth, ’Tornado of Souls’ şarkısını da geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden eski davulcuları Nick Menza anısına çaldı.
İSTANBUL’U GEZMEK İÇİN İKİ GÜN ÖNCE GELDİLER
Türkiye’ye festival tarihinden 2 gün önce gelerek İstanbul’u gezen Megadeth grubu üyeleri, İstanbul’da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ettiler.
İstanbul Boğazı’nda tekne turu yapan grup üyeleri, Sultanahmet ve Beyoğlu’nu da gezdi. Grubun gitaristi Kiko Loureiro, İstanbul’un inanılmaz bir şehir olduğunu ve tekrar gelmek istediğini söyledi.

Yorumlar
"İstanbul'dan Megadeth geçti" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

İstanbul'dan Megadeth geçti ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.