ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Mütavazi olmalıyız. Çünkü gelip geçiçiyiz ve unutulacağız. Hayat başkalarına muvaffakiyetlerimizi anlatmak için geçirilmeyecek kadar kısadır. -- Carnegie Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Nejat İşler, Bodrum’da tiyatro grubu kurdu

Bodrum’da, Süper Amatör Lig’e yükselen Gümüşlük Gençlikspor’un başkanı ünlü oyuncu Nejat İşler, kentte ’Deneme Sahnesi’ adlı tiyatro grubu kurdu. Grup ilk oyunun 24 Haziran ve 1- 2 Temmuz tarihlerinde sergileyecek.

24.6.2016

Nejat İşler, Bodrum’da tiyatro grubu kurdu

Gümüşlük Mahallesi’nde yaşayan Oyuncu Nejat İşler, bu kez Muğla Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü öğrencileriyle ’Bodrum Deneme Sahnesi’ adlı tiyatro grubunu kurdu. Grubun genel koordinatörlüğünü yapan İşler, yarın akşam ilk kez, Ayşe Bayramoğlu’nun ’Beyaz Yalanlar’ adlı oyunuyla seyirci karşısına çıkacak. İstanbul Şehir tiyatroları yönetmenlerinden Arif Akkaya’nın yönetmenliğini, Ümit Ertemiz’in teknik yönetmenliğini yaptığı oyun, Herodot Kültür Merkezi’nde 24 Haziran ve 1- 2Temmuz tarihlerinde saat 20.00’de sergilenecek.

Beldem Şengül, Bilgesu Gökçearslan, Burçin Yel, Serkan sesli ve Simge Ece Çağlar’ın sahne alacağı oyunla ilgili olarak açıklama yapan Nejat İşler, "Amacımız, öğrencilerimizle beraber profesyonel bir kadroyu birleştirmek, ilçemizde devamlı perde açan ve ülke çapında işler yapan bir tiyatro kazandırmak. Bunun için vereceğiniz her türlü katkı bizim için itici güç olacaktır. Bodrum’un aydınlık yüzünün, başka memleket köşelerine de ilham vermesini temenni ederiz" dedi.

Yorumlar
"Nejat İşler, Bodrum’da tiyatro grubu kurdu" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Nejat İşler, Bodrum’da tiyatro grubu kurdu ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.