ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- Goethe Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Bu hafta 6 film vizyona girecek

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta ikisi yerli 6 film vizyona girecek.

26.2.2016

Bu hafta 6 film vizyona girecek

Shintaro Shimosawa’nın yönettiği ve Anthony Hopkins, Al Pacino, Josh Duhamel ile Malin Akerman’ın başrollerinde oynadığı "Hesaplaşma" izleyici ile buluşacak.
Genç bir avukatın yükselme uğruna aldığı riskleri anlatan gerilim ve dram türündeki ABD yapımı film özetle şöyle:

ADVERTISING

"Ben Cahill (Josh Duhamel) New Orleans’ta çalışan, yükselme hırsıyla yanıp tutuşan genç bir avukattır. Eşi Charlotte (Alice Eve) düşük yapınca çift birbirinden uzaklaşmaya başlar. Bu olaydan sonra kariyerine daha da fazla ağırlık vermesi nedeniyle davalarında büyük başarılar elde etmeye başlar. Bu sırada üniversite yıllarındaki kız arkadaşı Emily (Malin Akerman) ile yeniden yolları kesişir. Çok büyük bir ilaç şirketinde çalışan ve şirketin sahibiyle ilişki yaşayan Emily, Ben’e şirketi ve patron Charles Denning’i (Anthony Hopkins) çok zor durumda bırakacak bazı belgeleri sunmayı teklif eder, nitekim sevgilisi onu sürekli ihmal etmektedir ve intikam almak ister. Ben ve çalıştığı avukatlık firması için bu çok büyük bir fırsattır, ancak Ben kısa sürede kendini rüşvet ve birçok karanlık işin orta yerinde bulacaktır."

"Mısır Tanrıları"

Başrollerinde Brenton Thwaites, Gerard Butler, Geoffrey Rush, Nikolaj Coster Waldau ile Courtney Eaton gibi ünlü isimlerin bulunduğu filmin yönetmen koltuğunda "Kehanet" ve "Ben Robot" filmleriyle tanınan Alex Poyas oturuyor.
Seneryosu Matt Sazama ile Burk Sharpless tarafından yazılan aksiyon ve macera türündeki film, Mısır’da hayatta kalmaya ve aşkını kurtarmaya çalışan bir ölümlünün gözünden "Mısır Tanrıları"nın içine düştüğü güç mücadelesini anlatıyor.

"Aşk ve Gurur ve Zombiler"

Seth Grahame Smith’in aynı adlı çok satan kitabından uyarlanan "Aşk ve Gurur ve Zombiler"in yönetmenliğini Burr Steers üstlendi.
Başrollerinde Suki Waterhouse, Sam Riley, Douglas Booth, Matt Smith ve Lily James gibi genç yeteneklerin yer aldığı film, gizemli bir salgın hastalığın hüküm sürdüğü 19. yüzyıl Britanyası’nda geçiyor.
Flim, ülkede binlerce insanın zombilere dönüşmesini ve iyi bir yakın dövüş ustası olan Elizabeth Bennet ile Binbaşı Darcy karakterlerinin gururlarını ve toplumsal konumlarını bir kenara bırakarak işbirliği yapmalarını konu alıyor.

"Zebani"

Guillermo Ameodo’nun yönettiği filmde Lorenza Izzo, Ariel Levy, Aaron Burns ve Cristobal Tapia Montt gibi isimler oynuyor.
Geçimsiz bir delikanlı ile annesinin beraber yaşadığı sakin bir kasabada geçen gerilim türündeki filmin hikayesi, gizemli bir adamın anne-oğlu görmek için buraya gelmesiyle kasabada yaşanan kanlı değişimi anlatıyor.

"Senarist"


Hulusi Orkun Eser’in yönettiği filmde Ebru Sarıtaş, Mustafa Uzunyılmaz, Halis Bayraktaroğlu ile M. Asım Tuncay Aynur gibi isimler rol aldı.
Gerilim ve dram türündeki filmin konusu şöyle:
"Siyasi bir yazar olan Adem, yılların tecrübeleri sonunda görünenle olanın çok farklı olduğunu göstermek için Senarist isminde bir kitap yazar. Fakat bu kitabın bastırılması engellenir. Adem boşa çıkmakta olan çabalarının getirdiği sıkıntılarla boğuşurken "Senaristi Bul" yazılı bir not alır. Senaristi arayan Adem işin içine gizemli grupların da girmesi ile kendini anlamlandırması güç bir karmaşanın merkezinde bulur."

"Çağrılan"

Yönetmen Hüseyin Eleman’ın yönettiği filmin başrollerinde Akdora Akalın, Bahadır Karaca, Candaş Yılancı ve Meral Ceren Türk yer alıyor.
Korku türündeki film, konservatuvarda okuyan bir arkadaş grubunun canlı yayında bir korku filmi çekmeyi denemeleri sırasında, cinlerin gelmesiyle yaşanan korku dolu dakikaları beyaz perdeye yansıtıyor.

Kaynak : AA

Yorumlar
Mesaj Yaz 28.2.2016 20:00:03
Düğün dernek ne zaman yayınlanacak

Mesaj Yaz 26.2.2016 22:04:27
Tanrıların bulunduğu her yer ilgimi çekiyor. Mısır Tanrıları.Karanlık Tanrı ve Hava tanrısının güç savaşı...

Cagrilan; tecrubem olduğu için gerek yok gitmeme...




Yorum Yapın

Bu hafta 6 film vizyona girecek ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.