ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Elleriyle çalışan adam amele, elleriyle birlikte zihnini de çalıştıran adam usta, fakat elleri zihni ve kalbi ile çalışan sanatkardır. -- Goethe Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Uluslararası Gaziantep mozaik yarışması düzenleniyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından “Uluslararası Gaziantep Mozaik Yarışması 2015” düzenlenecek.

18.8.2015

Uluslararası Gaziantep mozaik yarışması düzenleniyor

Gaziantep’in sanatsal ve kültürel etkinliklerin gelişmesine katkı sağlayacak çalışmaların yapıldığı bir merkez olmasını hedefleyen proje kapsamında, mozaik sanatçıları ve sanatseverler bir araya gelecek.

Nisan ayında başlangıcı yapılan ve yaklaşık 6 ay sürecek projenin sonunda eserlerin değerlendirileceği, ödül töreninin yapılacağı üç günlük bir yarışma düzenleneceği belirtildi.

22-24 Ekim’de yapılacak yarışmada, dereceye giren eserler sergileneceği, ardından eserler İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde kalacağı, daha sonraki yıllarda ise eserler birleştirilerek çağdaş bir mozaik koleksiyonunun temelinin oluşturulacağı aktarıldı.

Yarışmaya katılan sanatçılara, Gaziantep gezdirilerek Zeugma Antik Kenti ve mozaiklerin tanıtımı yapılacak. (İLKHA)

Yorumlar
Mesaj Yaz 24.8.2015 01:37:39
Neydi o belediye başkanının adı; hah Fatma Şahin. Ona birisi söylesin o tombul ayaklarla mozaiklere basılmaz. Ola ki bu hatayı onca ecnebinin önünde de yapar rezil olduğumuz gündür maazallah. Bunun dışında ülkem adına güzel bir haber.


Yorum Yapın

Uluslararası Gaziantep mozaik yarışması düzenleniyor ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.