ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Söylediklerinizi duyurmak için kimseyi kolundan tutmayınız ; Zira insanlar sizi dinlemeye arzulu değillerse, onları tutacak yerde çenenizi tutmanız daha hayırlıdır.-- Chesterfield Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

İSMEK'in 18. genel sergisi Feshane'de açıldı

İSMEK 18. Genel Sergi ve Festivali, Feshane Kongre Merkezi’nde ziyarete açıldı.

11.6.2015

İSMEK'in 18. genel sergisi Feshane'de açıldı

Bu yıl 18.’si düzenlenen İSMEK Genel Sergi ve Festivali, kapılarını İstanbullulara açtı.
ESERLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI
Feshane Uluslararası Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen sergide, İSMEK öğretmen ve öğrencilerinin bir yıl boyunca bin bir emekle hazırladığı birbirinden güzel eserler görücüye çıktı.

CANLI PERFORMANS BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
Her biri, İSMEK öğrencilerinin eğitim dönemi boyunca edindikleri bilgi ve birikimin birer yansıması olan el emeği göz nuru eserler, hazırlanan stantlarda İstanbulluların beğenisine sunuldu. Öğrencilerin el emeği çalışmalarının satışından gelir elde etme fırsatı da bulabildikleri sergide, İSMEK’te verilen eğitimlerin canlı performansla tanıtımı da ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor.

YİYECEK İÇECEK STANDINDA LEZZET ŞÖLENİ

İSMEK’in “Yiyecek ve İçecek Hizmetleri” alanında eğitim verdiği yemek branşlarına ait stant, serginin ilgi gören bölümlerinden. İSMEK’te 22 branşta verilen yemek eğitimlerinin kazandırdığı beceri ile ortaya koyulan pek çok lezzet, sergi ziyaretçilerinin beğenisine sunuluyor. Anadolu mutfağının ve dünya mutfağının en güzel örneklerinin yer aldığı stantta ziyaretçiler ayrıca Osmanlı şerbetinden, geleneksel tatlara, pastalardan kurabiyelere kadar pek çok lezzeti tadabiliyor.
Geleneksel Türk-İslam sanatlarından giyime, resimden bilişime, kuyumculuktan seramik ve cama kadar pek çok alanda üretilen ve her biri kültürümüzün birer yansıması olan öğrenci çalışmalarının sergilendiği İSMEK 18. Genel Sergi ve Festivali, aynı zamanda pek çok etkinliğe de ev sahipliği yapıyor. Daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da ziyaretçilerin pek çok konuda bilgi sahibi olması için düzenlenen seminer, söyleşi, müzik ve şiir dinletileri gibi etkinliklere, İstanbul halkı yoğun ilgi gösteriyor.

SEMİNERLERE BÜYÜK İLGİ

“İnstagram ile İşinizi Nasıl Geliştirirsiniz?”, “İletişimde Renklerle Karakter Analizi”, “Ebeveyn Tutumları”, “Anı ve Gezi Fotoğrafları” gibi daha pek çok dikkat çekici konuda düzenlenen seminerler, her yıl olduğu gibi bu yıl da İstanbul halkı tarafından büyük ilgi görüyor. Ziyaretçiyerin sergi boyunca ücretsiz olarak katılabileceği seminerler arasında “Çocuklar İçin Güvenli İnternet Kullanımı”, Anne Ben Doydum mu, Beslendim mi?”, “Dil ve Üslup Açısından Osmanlı Kitabeleri” başlıkları altında ilgi çekici pek çok konu da yer alıyor.

14 HAZİRAN’A KADAR ZİYARET EDİLEBİLECEK
Müzik dinletileri, İSMEK Genel Sergisi’nin en çok ilgi gören etkinliklerinden. 14 Haziran’a kadar sürecek olan serginin ileriki günlerinde İSMEK ney öğretmenleri ve öğrencilerinin performans sergileyeceği “Sufi Nesefler”, İSMEK müzik öğretmeni Cemil Sağyaşar ve öğrencilerinin hazırladığı “Nostalji Rüzgârı”, yine İSMEK müzik öğretmenleri Ender Doğan ve Perihan Dönmez’in sunacağı Türk Sanat Müziği konseri ve daha pek çok müzik etkinliği, İstanbulları müziğe doyuracak.
İSMEK 18. Genel Sergi ve Festivali, 14 Haziran gününe kadar, her gün 10:00 ile 19:30 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

Yorumlar
"İSMEK'in 18. genel sergisi Feshane'de açıldı" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

İSMEK'in 18. genel sergisi Feshane'de açıldı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.