ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- Toegueville Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Onur Bilge'ye Tebrik. İzmir'de Ağrı'ya Ödül Yağdı.

Kaya Haber Ajansının düzenlemiş olduğu "yılın en iyileri" ödül töreni gerçekleşti.

6.3.2015

Onur Bilge'ye Tebrik. İzmir'de Ağrı'ya Ödül Yağdı.

Sitemiz üyelerinden Onur Bilge’yi başarılarından ötürü Edebiyat Defteri ailesi olarak tebrik ederiz. Başarılarının devamını dileriz.





İzmir’de ikamet eden Ağrılı iş adamı Zakir Kaya aynı zamanda Kaya Haber Ajansın kurucusu olan iş adamı Ağrı ilinde ve kendi haber sitesinde en çok okunan ve Ağrı için iyi şeyler yapan yürekli insanlar adıyla düzenlediği ödül töreninde Yüz kişiye çeşitli dallarda ödül verildi.

İzmir Ay demir Plaza’da gerçekleşen ödül törenine, Bornova eski Belediye Başk anı Kamil Okyay Sındır, Ak Parti İzmir İl Kadın Kolları Başk anı Özen Kızılırmak. İşadamı Ahmet Çeçen, savaş muhabiri Azeri Roza Aligizi, Gazeteci Leyla Yıldız Atahan, Yeni Asır Gazetesi Müdürü Yunus Karakaya, Ağrı Federasyonu yönetimi, Kaya Net Grubu Yönetimi, Sunucu Saim Yılmaz, Vahyettin Kaya, Ali Erol Diker,Kaya Haber Okuyucuları, Ege Haber Ajansı adına Ünal Korkmaz, gibi çok sayıda davetli katıldı.

İzmir’de yapmış olduğu organizasyonla bir ilki gerçekleştiren Kaya Haber Ajansı Yönetim Kur ulu Başk anı Zakir Kaya yaptığı konuşmasında duygularını dile getirdi.

"Yapmış olduğumuz ödül törenimizde bizimle birlikte olduğunuz için kendimizi şanslı hissediyoruz. Kaya Net Grubuna bağlı KHA olarak okurlarımızın önerdiği kişileri dikkate alarak yapmış olduğumuz çalışmamızın son kısmı ödül töreninde sizlerle buluştuk. Okuyucularımız tarafından belirlenen halkın beğendiği, takdir ettiği , öneri olarak sunduğu ödül sahiplerine plaketlerini vereceğiz. Bize göre halkın seçtiği insanlar olarak ödül alanlar halk kahram anı olarak gözümüzde yer alıyor. Bu yüzden böyle etkinlikte bulunmaktan ve ödül vermekten çok mutlu olduk,Kaya

Ülkemizin ve Ege bölgesinin okurlarımız tarafından seçilmiş en iyileri ödüllendirdik Kaya Haber Ajansı bir ödül Azerbaycan’a ve bir ödülde Kuzey Kıbrıs vatandaşlarına sundu Egede düşünülen ödüllendirme ,O kur yönlendirmesi ile Uluslararası bir törene dönüştü Ajansımıza duyulan sevgi gücümüze güç kattı 22 ayrı kategori ile başlanan .Organizasyon 100 kategoriye ulaştı canlı müzik eşliğinde keyifli bir heyecan içinde sürdü herkesin mutlu olduğu Gurur gecemizde bizlerde anın unutulmaz gururunu ekip olarak yaşadık bu gururu bize yaşatan yılın en iyilerine çok kıymetli ,O kur ve İzleyicilerimize sonsuz min net duyguları içinde olduğumuzu belirtirtmek istiyorum ,Ödüle layık görülen isimlerden bazıları şöyle Gazeteci sayın Selahattin Kaçuru Sayın Özen Kızılırmak.Sayın Ahmet Çeçen. Sayın Vahdettin Kaya.Sayın Latif Aydemir.Sayın Hasan Göztepe.Sayın Şebnem Bursalı.Sayın Yeni Asır Gazetesi ,Sayın Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır.Sayın Idris Ortakaya,Sayın Salih Ergül,Sayın Mediha Balbakan,Sayın Gülay Sayın,Sayın Gönül Yener,Sayın H Hannan Yıldız,Sayın Dinçer Çankaya,tm ,Sayın Özgür Çaçan,Sayın, Ahmet Uğur Baran,Sayın Halit Tunç, Sayın Şakir Kadan,Sayın Bahattin Arslan,Sayın Turgay Çakar,Sayın Kartal Budakoğlu, Sayın Bekir Donduran,Sayın Saliha Bozkurt,Sayın Dila ver Aydemir,Sayın Mehmet Budak,Sayın Leyla Yıldız Atahan,Sayın Baran Yeni gün,Sayın Gulnaz özdanışman ,tem,Sayın Ali Rıza Ali rıza Aydemir,tm.Sayın Ceylan Mat,Sayın Şefik Alpaslan, Ensar Seyhan,Sayın Taner Mustafa,Sayın Roza Aliqizi ,Sayın Selvi Sertdemir,Sayın Kasım Adıgüzel,Sayın Kasım Adıgüzel,Sayın Ferhat Demir,Sayın Abdullah Başaran,Sayın Mustafa Akdeniz, Sayın Şair Onur Bilge,tm,Sayın Cem Aka gündüz,Sayın Nurettin Kahraman tm,Sayın Şehriban Tekce,Sayın Saim Yılmaz ve daha pek ödül alan i O nur veren konuklarımıza Şükranlarımızı sunuyorum Kaya haber Ajansı olarak ilkleri yapmaya devam Edecegiz her şey güzele barışa kardeşliğe dostluğa ve daha nice ödülü Törenlere dedi. Ödül töreninin ardında törene katılanlar sanatçı Bahattin Arslan şarkılarıyla halay çekerek eğlendiler.

Yorumlar
Mesaj Yaz 9.3.2015 10:23:56
Tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.

Mesaj Yaz 7.3.2015 00:29:21
Teşekkür ederim. Sevgiler...


Yorum Yapın

Onur Bilge'ye Tebrik. İzmir'de Ağrı'ya Ödül Yağdı. ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.