ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Söylediklerinizi duyurmak için kimseyi kolundan tutmayınız ; Zira insanlar sizi dinlemeye arzulu değillerse, onları tutacak yerde çenenizi tutmanız daha hayırlıdır.-- Chesterfield Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

CNR Kitap Fuarı'na hafta sonu ilgisi

Bu yıl "Çanakkale Savaşı'nın 100. Yılı" temasıyla düzenlenen CNR Kitap Fuarı'nı, hafta sonunda 54 bin kişi ziyaret etti.

3.3.2015

CNR Kitap Fuarı'na hafta sonu ilgisi

CNR’dan yapılan yazılı açıklamada, geçen yıl yüzde 25’ini öğretmen ve öğrencilerin oluşturduğu 180 bin kişinin ziyaret ettiği fuarın ziyaretçi sayısının bu yıl iki katına çıkacağına inanıldığı belirtildi. Açıklamada, bu yıl düzenlenen fuarı hafta sonunda 54 bin kişinin ziyaret ettiği aktarıldı.

İstanbul CNR EXPO Yeşilköy’de 27 Şubat’ta açılan ve 8 Mart’a kadar ziyaret edilebilecek fuar, CNRHolding tarafından Basın Yayın Birliği, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle düzenleniyor.

Anadolu Ajansı’nın (AA) "Global İletişim Ortağı" olduğu ve 600 markayla 250’nin üzerinde yayınevinin katıldığı fuar, çeşitli etkinliklerde eğitim ile edebiyat camiasını, yazarlar ile okuyucuları bir araya getiriyor.

Kaynak : AA

Yorumlar
"CNR Kitap Fuarı'na hafta sonu ilgisi" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

CNR Kitap Fuarı'na hafta sonu ilgisi ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.