ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Mütavazi olmalıyız. Çünkü gelip geçiçiyiz ve unutulacağız. Hayat başkalarına muvaffakiyetlerimizi anlatmak için geçirilmeyecek kadar kısadır. -- Carnegie Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Diyarbakır Garı'nda resim sergisi açıldı

Demiryolu ulaşımının önemini görsellerle anlatmak amacıyla TCDD Diyarbakır Garı'nda resim sergisi açıldı.

20.2.2015

Diyarbakır Garı'nda resim sergisi açıldı

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Diyarbakır Garı binasında demiryolu ulaşımının faydalarını ve önemini görsellerle anlatmak amacıyla resim sergisi açıldı.

Açılışı dün yapılan sergide tren taşımacılığı ile ilgili karikatür ve fotoğraflardan oluşan resimler sergileniyor.

TCDD 5. Bölge Müdürü Üzeyir Ülker, sergi vasıtasıyla insanların demiryollarını tanımalarını ve sevmelerini amaçladıklarını söyledi.

Trafik kazalarını azaltmak için demiryollarına yönelmek gerektiğini kaydeden Ülker, “Bugün bütün yollar yapılmasına rağmen kazalardan gözümüzü açamıyoruz. Her gün trafik kazaları ve ölümler oluyor. Eğer trafik kazalarını azaltmak istiyorsak demiryollarına yönelmemiz lazım. Bu serginin bir amacı da budur.” dedi.

Yolcuların, öğrencilerin ve diğer ziyaretçilerin davet edildiği serginin, iki gün boyunca ziyaretçilere açık olacağı bildirildi. (Hamza Adiyaman/Emrah Deniz-İLKHA)

Yorumlar
"Diyarbakır Garı'nda resim sergisi açıldı" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Diyarbakır Garı'nda resim sergisi açıldı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.