ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Mütavazi olmalıyız. Çünkü gelip geçiçiyiz ve unutulacağız. Hayat başkalarına muvaffakiyetlerimizi anlatmak için geçirilmeyecek kadar kısadır. -- Carnegie Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Fatih Koleji öğrencilerinden muhteşem etkinlik

Çayırova Fatih Koleji Ortaokul öğrencileri “Şiir Kıraathanesi ve Şiir Okuyamayan Giremez” adlı bir tiyatro gösterisi düzenledi. Öğlecilerin yapmış olduğu gösteri ve okudukları şiirler katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı.

21.1.2015

Fatih Koleji öğrencilerinden muhteşem etkinlik

Bölgemizin en önemli eğitim kurumlarından olan Çayırova Fatih Koleji öğrencileri bir tiyatro etkinliği gerçekleştirdi. Çayırova Fatih Koleji Ortaokulu Türkçe öğretmeni Feridun Altıngöz ve Psikolojik danışma öğretmeni öncülüğünde hazırlanan “Şiir Kıraathanesi ve Şiir Okuyamayan Giremez” adlı tiyatroda okulun 6-A sınıfı öğrencileri hünerlerini sergiledi. Öğrenciler tiyatro etkinliğinde yapmış olduğu gösteri ve okudukları şiirlerle tüm katılımcılardan tam not alırken, etkinlik sonunda ayakta alkışlandı. Çayırova Fatih Koleji konferans salonunda yapılan programa Çayırova Fatih Koleji Ortaokulu Müdürü Mustafa Budak, okul öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Öte yandan program sonunda kısa bir konuşma yapan Çayırova Fatih Koleji Ortaokulu Müdürü Mustafa Budak, tüm velilere böylesine iyi birer evlat yetiştirdikleri için teşekkür ederek, etkinliğin hazırlanmasında emeği geçenleri kutladı. Ayrıca tiyatronun dekorunun hazırlanmasını okul öğretmenlerinden Elif Altıntaş üslenirken, müziklerini ise yine okul öğretmenlerinden Mahmut Altıer yaptı.


Kaynak:
http://www.demokratgebze.com.tr/fatih-koleji-ogrencilerinden-muhtesem-etkinlik-174058h.htm


Yorumlar
"Fatih Koleji öğrencilerinden muhteşem etkinlik" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Fatih Koleji öğrencilerinden muhteşem etkinlik ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.