ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Mütavazi olmalıyız. Çünkü gelip geçiçiyiz ve unutulacağız. Hayat başkalarına muvaffakiyetlerimizi anlatmak için geçirilmeyecek kadar kısadır. -- Carnegie Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Minik ressamdan ikinci kişisel sergi

İlkokul 1. sınıf öğrencisi Ela Yıldan 2. Kişisel Resim Sergisini açmaya hazırlanıyor.

19.1.2015

Minik ressamdan ikinci kişisel sergi

2013 ve 2014 yıllarında katıldığı yarışmalardan toplam 3 birincilik, 1 ikincilik ve 1 de sergileme ödülü kazanan Ela Yıldan , hayallerine renkleri de ekleyerek kendini sanatla ifade edebilme çizgisini elde edebilmiş. Ela’nın değişik tekniklerden oluşan ikinci kişisel sergisi 2 gün boyunca açık kalacak.
Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da bütün sanatseverleri gelecek vaat eden ressamlarımızdan Minik Ela’nın sergisine davet etti.
Öte yandan serginin açılış töreni 18 Ocak 2015-Pazar günü saat 13.00’de yapılacak.
Ayrıca Yeşilköy Şehit Pilot Muzaffer Erdönmez Orta Okulu öğrencilerinin değerli sanatçı Burhan Doğançay’ın ölümünün ikinci yılında sanatçının eserlerini yorumladıkları resimlerden oluşan sergide 17 Ocak tarihine kadar gezilebilecek ve bugün(16.1.2015) saat 13.00’de açılışı gerçekleşecek.
YER: Bakırköy Belediyesi Sanat Evi ve Kent Müzesi(Yeşilköy Sahili Balıkçılar Barınağı Karşısı İskele Cad. Liman Sk. No: 12)
TARİH: 17-18 Ocak 2015


Kaynak:
http://www.gercekgundem.com/istanbul/98106/minik-ressamdan-ikinci-kisisel-sergi


Yorumlar
"Minik ressamdan ikinci kişisel sergi" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Minik ressamdan ikinci kişisel sergi ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.