ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- Toegueville Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Twitter fenomeni Semih Varol'dan iddialı bir kitap

Twitter, Instagram ve Facebook’da milyonlarca takipçisi olan Semih Varol, şimdi kitabıyla da satış rekorları kırmaya hazırlanıyor.

12.1.2015

Twitter fenomeni Semih Varol'dan iddialı bir kitap

Twitter, Instagram ve Facebook’da milyonlarca takipçisi olan ve hem Türkiye hem de dünya gündeminde yüzlerce kez gündem değiştirerek rekor üstüne rekor kıran Semih Varol, şimdi kitabıyla da satış rekorları kırmaya hazırlanıyor.

Türkiye onu, #takipedenitakipederim etiketiyle tanıdı. Attığı twitler ve paylaştığı resimler onbinlerce yorum ve beğeni aldı. Bir yıl gibi kısa bir sürede, sosyal medyanın bir numaralı ismi haline gelen ve milyonlarca takipçisi olan Semih Varol, “Başkası Olma, Kendin Ol” adlı iddialı kitabıyla da yine gündemde.
Henüz kitabının ismini ve kapağını bile paylaşmadan takipçileri onbinlerce twit atarak meraklı bir bekleyiş içerisine girdiler bile.
Semih Varol bu ilk kitabında, insanları başarıya motive ediyor ve “Düştüyseniz, Tekrar Ayağa Kalkabilirsiniz” diyor. Kitabın konusu ise şöyle: Semih Varol bu kitapta bir boks antrenörünü canlandırıyor. Okuyucu ise yere düşmüş bir boksörü. Hakem ona kadar sayıyor ve “On” demeden önce boksörün ayağa kalkıp maçı kazanması gerekiyor. Kitap on bölümden oluşuyor ve Semih Varol her bir bölümde, on saniyelik süre boyunca okuyucuyu ayağa kalkması için motive ediyor.
Sohbet tadında yazmış Semih Varol bu ilk kitabını. Okuyucusu ile adeta karşılıklı keyifli bir sohbet yapıyor. Okuyucu bu kitabın sonunda, gücünü toparlamış bir şekilde ayağa kalkan bir boksör gibi yeniden eski gücüne kavuşuyor.
Kitap; sarı ve gri olmak üzere iki farklı renkte basılmış ve Çay Yayınları’ndan çıkmış. Kitabın editörlüğünü, “Dinle Sebastian” kitabının yazarı Mustafa Çay yapmış. Kitap 20 Ocak itibariyle tüm kitapçılarda satışa sunuluyor ve Semih Varol’da okuyucularıyla bir an önce buluşmak üzere sabırsızlanıyor.
Kitabın arka kapak yazısı ise şöyle;

Semih Varol imkânsızı başardı ve bir yıldan kısa bir süre içinde sosyal medyanın kurallarını yeniden yazdı. Twitter’da yüzlerce kez Türkiye ve dünya gündemini değiştirerek bir rekora imza attı. Beyazıt Öztürk’ün söylediği gibi; Türkiye’nin en çok konuşulan ikinci ismi oldu. Milyonlarca takipçisi ve toplamda milyarları geçen okunma sayısı ile o gerçek bir internet fenomeni…
Semih Varol; daha önce hiç yapılmamış olanı yaptı, kimseye benzemedi ve insanlar onu yalnızca kendisi olduğu için sevdiler.
Bu kitapta Semih Varol; senin de aynı şeyi yapmanı istiyor. Düştüysen kalkabileceğini, üzgünsen mutlu olabileceğini ve imkânsız dediğin şeyleri başarabileceğini söylüyor. Ve iki eski dostun keyifli sohbeti tadında yazılmış olan bu kitapta sana; “Başkası Olma, Kendin Ol” diyor!


Kaynak:
http://www.haber7.com/kitap/haber/1269150-twitter-fenomeni-semih-varoldan-iddiali-bir-kitap


Yorumlar
"Twitter fenomeni Semih Varol'dan iddialı bir kitap" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Twitter fenomeni Semih Varol'dan iddialı bir kitap ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.