ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- Toegueville Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Şair Ayhan Bayram’ın İmza Etkinliğine Büyük İlgi

Gümüşhaneli Şair Ayhan Bayram’ın 'Ağla Yüreğim' adlı şiir kitabının tanıtım ve imza günü etkinliği yapıldı.

31.12.2014

Şair Ayhan Bayram’ın İmza Etkinliğine Büyük İlgi

Gümüşhaneli Şair Ayhan Bayram’ın “Ağla Yüreğim” adlı şiir kitabının tanıtım ve imza günü etkinliği yapıldı.

Atatürk Kültür Merkezi salonunda yapılan etkinliğe Belediye Başkanı Ercan Çimen, Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, Gümüşhane eski Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Gümüşhane Kültür ve Turizm Müdürü Temel Yalçın, Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir, İmam Hatip Lisesi Müdürü Yaşar Gül, Gümüşhaneli Şairler Hamza Çakır, Niyazi Karabulut, Osman Nebioğlu, Necmi Bayram ile Torul ve Gümüşhane’den çok sayıda vatandaş katıldı.

Torul Halk Eğitim Müdürü Yaşar Bayram’ın sunuculuğunu yaptığı programda, Ayhan Bayram’ın hayatı ve eserleri hakkında bilgi verildi, şiirlerinden örnekler okundu.

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz’un tebrik mesajı gönderdiği programda, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir birer konuşma yaptı

Programda şairler Niyazi Karabulut, Hamza Çakır, Osman Nebioğlu, Necmi Bayram ile Gümüşhane Üniversitesi öğrencilerinden Soner Özaras, Elif Ecen Azrak, ve Şair Ayhan Bayram’ın oğlu Sercan Bayram, Ayhan Bayram’ın şiirlerinden örnekler okudu.

Program Şair Ayhan Bayram’ın kendisine ait üç şiiri türkü formatında kemençe ve bağlama eşliğinde söylemesi, Torullu sanatçı Metin Aykın’ın bağlama eşliğinde türküler söylemesiyle son buldu.


Kaynak:
http://www.gumushane.gen.tr/v2/gumushane/sair-ayhan-bayramin-imza-etkinligine-buyuk-ilgi-h10439.html


Yorumlar
"Şair Ayhan Bayram’ın İmza Etkinliğine Büyük İlgi" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Şair Ayhan Bayram’ın İmza Etkinliğine Büyük İlgi ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.