ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- Goethe Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Üsküdar'da kitap müzayedesi başladı

Ekin Sahaf'ın kurucusu Yaşar Yeşil, okuyucuların uygun fiyata kitap alabilmeleri için Üsküdar'da kitap müzayedesi başlattı.

18.12.2014

Üsküdar'da kitap müzayedesi başladı

Ekin Sahaf okuyucu ile kitaplar arasında köprü vazifesi görmeye devam ediyor. İnternetten ikinci el ve sahafiye tarzı kitaplar satan Ekin Sahaf şimdi de İstanbul Üsküdar’da kitap müzayedesi başlattı. Her Cumartesi saat: 18:00-21:00 saatleri arasında yapılan müzayede tüm okuyuculara açık.
Her tür ve kategorideki kitap müzayede aracılığıyla görücüye çıkıyor. Öğretmenler, öğrenciler, araştırmacılar, yazarlar, gazeteciler, kitapçılar ve koleksiyonerler müzayedenin müdavimleri arasında yer alıyor. Müzayedede herkesin kesesine göre kitap çıkıyor. Bu müzayedede çift taraflı mutluluk yaşanıyor. Kitap satıcıları kitaplarını sattığı için memnun kalırken, kitap alıcıları da uygun fiyata kitap aldıkları için memnun kalıyorlar.
Ekin Sahaf’ın sahibi Yaşar Yeşil amaçlarının kitap alıcıları ile kitap satıcılarını bu müzayedede buluşturmak olduğunu belirtiyor. Kitap dünyasının nabzının adeta bu mekanlarda attığına dikkat çeken Yaşar Yeşil, kitap almasalar bile en azından kitap havasını solumak için tüm kitap dostlarını bu mekanlara davet ediyor.


Kaynak:
http://www.haber7.com/kitap/haber/1250351-uskudarda-kitap-muzayedesi-basladi


Yorumlar
"Üsküdar'da kitap müzayedesi başladı" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Üsküdar'da kitap müzayedesi başladı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.