ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- Goethe Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Gençlerden güzel etkinlik

İzmir'de Ege Üniversitesi öğrencilerinden bir grup gerçekleştirdikleri etkinlikte yaşlı kılığına girdi.

18.12.2014

Gençlerden güzel etkinlik

EGE Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri yaşlıların sorunlarına dikkat çekmek için gerçekleştirdikleri etkinlikte yaşlı kılığına girip 5 dakika boyunca hareket etmeden bekledi.
Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 2. Sınıf öğrencileri bir sosyal sorumluluk kampanyasına imza atıyor. “Hayat Her Yaşta Güzeldir Nesilden Nesile" Projesi 98 kişilik bir ekiple hazırlanıyor.

Öğrenciler, “Topluma Hizmet Uygulamaları" dersi kapsamında geliştirdikleri sosyal sorumluluk projesiyle, Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirdikleri ilginç etkinlikte 5 dakika hareket etmeden donup kaldı. Yaşlılar gibi giyinen ve saçlarını pudra ile beyaza boyayan öğrenciler, yaşlı vatandaşlar ile genç insanlar arasındaki iletişim problemlerine dikkat çekerken meydanda bulunan diğer vatandaşlardan da olumlu tepkiler aldı.
Dersin danışmanı EÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gül Coşkun Değirmen, öğrencileri ile birlikte gerçekleştirdikleri projeler kapsamında çeşitli etkinliklere imza attıklarını belirterek İzmir Metrosu’nda da toplu taşıma araçlarında yaşlı vatandaşların yaşadığı sıkıntılara dikkat çekmek için bir etkinlik gerçekleştireceklerini ifade etti.

Yrd. Doç. Dr. Değirmen’in koordinatörlüğünde yapılan kampanyada yetişkinlerle gençlerin arasındaki yitirilmeye yüz tutmuş kültürel değerler yeniden canlandırılıyor. Nesiller arası iletişimi kuvvetlendirmek amacı ile yola çıkılan projede kitap çalışması, toplu taşıma aktiviteleri, karikatür çalışmaları gibi birçok etkinlik daha yapılacak.


Kaynak:
http://www.gercekgundem.com/yurttan-haberler/90932/genclerden-guzel-etkinlik


Yorumlar
"Gençlerden güzel etkinlik" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Gençlerden güzel etkinlik ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.