ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Doğanın içinden bir sergi 'Derindeki Manzara'

İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Veysel Günay’ın Retrospektif Resim Sergisi, Küçükçekmece Belediyesi Cennet Kültür ve Sanat Merkezi Sergi Salonu’nda sanatseverlerle buluştu.

16.12.2014

Doğanın içinden bir sergi 'Derindeki Manzara'

Manzara ağırlıklı çalışmalara imza atan sanatçının sergisinin açılışına Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Besim Müftüoğlu, İstanbul Aydın Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Hakkı Aydın ile çok sayıda akademisyen ve sanatsever katıldı.

“KÜLTÜREL GELİŞİM İÇİN ÜNİVERSİTELERİMİZLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDEYİZ”

Sanatçıyı tebrik ederek, eserlerine ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yardımcısı Besim Müftüoğlu, ”İstanbul’da sanata ve sanatçıyı her anlamda desteklemeye büyük önem veriyoruz. İstanbul Aydın Üniversitesi ile pek çok alanda işbirliği yapıyoruz. Amacımız, Aydın Üniversitesi Arel Üniversitesi ve Sabahattin Zaim ve diğer üniversitelerimizle işbirliği yaparak, ilçemizin kültürel gelişimine katkıda bulunmaktır. Küçükçekmece’de kültür ve sanatın gelişimine katkıda bulunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Hakkı Aydın da “Sanatın takdir edilmesine her daim katkı sağlayan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve ekibine teşekkür ediyorum” diyerek, sanatçıyı tebrik etti.

11 OCAK’A DEK CKSM’DE İZLENEBİLİR

Sanatçı sergisini oluşturan manzara ağırlıklı çalışmalarında, yaşantısına paralel; ‘’Köyüm, Yayla, Karadeniz, Tirebolu, Kazan, Gürün, Ege, Bahçe’’ gibi serilere yer verdi. Resmi; ‘doğada ve çevrede beni ifade ettiğine, benim duygu ve düşüncelerime karşılık geldiğine inandığım ilişkilerden, motiflerden resimsel biçimler oluşturuyorum’ diyerek tanımlayan sanatçının “Derindeki Manzara” isimli sergisinde 70 eseri bulunuyor. Şimdiye kadar pek çok sergi düzenleyen sanatçının, İstanbul’da düzenlenen en geniş kapsamdaki sergisi, 11 Ocak’a kadar CKSM’de izlenebilir.


Kaynak:
http://www.yeniakit.com.tr/haber/doganin-icinden-bir-sergi-derindeki-manzara-40529.html


Yorumlar
"Doğanın içinden bir sergi 'Derindeki Manzara'" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Doğanın içinden bir sergi 'Derindeki Manzara' ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.