ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- Toegueville Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Küçükçekmece'de öğretmenlere özel konser

Küçükçekmece Belediyesi 24 Kasım’da öğretmenler için halk müziği sanatçıları Aysun Gültekin ve Erol Parlak konseri düzenledi. KÜÇÜKÇEKMECE’DE ÖĞRETMENLERE ÖZEL KONSER

26.11.2014

Küçükçekmece'de öğretmenlere özel konser

Küçükçekmece Belediyesi 24 Kasım’da öğretmenler için Aysun Gültekin ve Erol Parlak konseri düzenledi. Aynı sahnede buluşan Gültekin ve Parlak türkülerini öğretmenler için seslendirdi. Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve İlçe Milli eğitim Müdürü Cemal Yılmaz’ın yanı sıra Küçükçekmeceli öğretmenler katıldı.
Dinleyenleri adeta büyüleyen konser’de sanatçılara 5 kişilik Usta İzler Orkestrası eşlik etti. Konserde sahneye çıkan bağlama öğrencisi Aydın Aydın’da türkülerini öğretmenler için seslendirdi. Sanatçılara alkışlarla eşlik eden öğretmenler, konser boyunca keyifli dakikalar geçirdi.
Konser sonunda Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz sanatçılara teşekkür ederek çiçek verdi. Başkan Karadeniz, tüm öğretmenlerin gününü tebrik ederek, katılımlarından dolayı teşekkür etti.


Kaynak:
http://www.milliyet.com.tr/kucukcekmece-de-ogretmenlere-ozel-konser-istanbul-yerelhaber-490669/


Yorumlar
"Küçükçekmece'de öğretmenlere özel konser" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Küçükçekmece'de öğretmenlere özel konser ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.