ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
"Günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." Halil Cibran Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

" Her Şey Ekonomi Değil " Emre Alkin, Yalın Alpay

Herkese merhaba, Kitabın adını ve kapağını gördüğünüzde sıkıcı olduğunu düşünebilirsiniz. Ama okuduğunuzda elinizden düşürmeyeceğiniz bir kitap olduğunu anlayacaksınız.

10.2.2014




"Mucize çözüm yoktur, sadece senin aklına gelmemiştir… Sözlerinde ve tavırlarında tutarlı, akılcı ve kararlı olduğun sürece kahramana ihtiyacın yok… Kimseyi gözünde büyütme… Tecrübeyi dinle… Yeni fikirlere açık ol… Yine de kararların sana ait olsun… Başkasına değil…."

PROF. DR. EMRE ALKİN, 2 Temmuz 1969’da doğdum. O günden beridir hayal ettiklerimin peşinden koşuyorum. Birçoğunu gerçeğe dönüştürmeyi başardım. Kolay olmadı... Sporculuk, müzisyenlik, Akademisyenlik, İş Dünyası, Devlet görevleri derken birçok deneyimi gençken yaşadım... "Çok şükür" dedim hep... Kendi tahtım için kimsenin bahtını yakmaya çalışmadım… Önce ’insan’ olmaya çalıştım... Bana böyle öğrettiler... Şimdi oldum 45... Artık anlatabilirim her şeyi... Ne varsa… Hepsini….

YALIN ALPAY, 1980 yılında İstanbul’da doğdu. Okumayı ve yazmayı 2,5 yaşında öğrendi, ilkokula birinci ve ikinci sınıfı atlayarak üçüncü sınıftan başladı. Alpay’ın, ’Türkiye Ekonomi Tarihi’, ’Türkiye’nin Zenginleşme Projesi: Afrika’ ve ’Genç Mustafa’ adlı üç kitabı vardır. Bunun yanı sıra çeşitli akademik dergi ve kitaplarda pek çok makalesi yayınlandı. Alpay hâlen ’Soyut Analiz’ dergisinin editörüdür.
(Tanıtım Bülteninden)



Kitap ile ilgili ayrıntılı yorumlarımı haftasonu " Editörden " sayfamda okuyabilirsiniz. ( edebiyatdefteri.com/etkinlikler/21/editorden ) Belki o zamana kadar bu kitabı okuyup bana eşlik etmek istersiniz.

Mutlu bir haftaya hoş geldiniz.

Sevgilerimle.

Banu Kalyoncu.

Yorumlar
Mesaj Yaz 16.2.2014 02:06:30


Hoş buldum Denizim :))

Süprizler, süprizler... Olaylar, olaylar...

Artık anlatacak daha fazla hikayem birikti.

Kucak dolusu sevgiler.




Mesaj Yaz 12.2.2014 09:59:30


nihayet

hoşgeldin kuzum ... :)

alalım ve okuyalım bakalım , sonra devam ederiz konuşmaya nasılsa...



Yorum Yapın

" Her Şey Ekonomi Değil " Emre Alkin, Yalın Alpay ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.