ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Mütavazi olmalıyız. Çünkü gelip geçiçiyiz ve unutulacağız. Hayat başkalarına muvaffakiyetlerimizi anlatmak için geçirilmeyecek kadar kısadır. -- Carnegie Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Cevdet Kudret Ödülü bu yıl şiir dalında verilecek

Beş ayrı dalda dönüşümlü olarak verilmekte olan ‘Cevdet Kudret Edebiyat Ödülü’nün bu yılki konusu ‘şiir’. Ödül’e, 1 Eylül 2012 - 31 Ağustos 2013 tarihleri arasında basılmış şiir kitapları aday olabilecek.

23.7.2013

Cevdet Kudret Ödülü bu yıl şiir dalında verilecek

1992 yılında ailesi tarafından kurulan ve yirminci yılını dolduran Cevdet Kudret Edebiyat Ödülleri, 2013’ten itibaren TÜYAP’ın katkılarıyla Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi tarafından düzenlenecek.

Hilmi Yavuz, Cevat Çapan, Egemen Berköz, Güven Turan ve Metin Celâl’dan oluşan Seçici Kurul, kararını Ekim ayı içinde açıklayacak ve kazanan şaire ödülü TÜYAP Kitap Fuarı’nda yapılacak bir törenle verilecek.

BAŞVURU İÇİN SON TARİH 31 AĞUSTOS

Aday kitapların en geç 31 Ağustos 2013 tarihine kadar altı nüsha olarak, yazarın kısa özgeçmişi ve adaylık başvurusu ile birlikte gönderilmesi gerekiyor.

Kitap nüshalarının, özgeçmiş ve başvuru ile postalanacağı adres şöyle:

Cevdet Kudret Edebiyat Ödülü, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi,
Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü, Cumhuriyet Mah. Silahşör Cad. No: 71
Bomonti-Şişli/İstanbul

kaynak:hürriyet

Yorumlar
"Cevdet Kudret Ödülü bu yıl şiir dalında verilecek" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Cevdet Kudret Ödülü bu yıl şiir dalında verilecek ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.