Öyle horozlar vardır ki, güneşin onlar öttüğü için doğduğunu sanırlar. Atasözü [Paylaş]
E-mail: Şifre: Facebook ile bağlan Üye ol | Şifremi Unuttum
Türkiye Şiir Platformu
ANASAYFA ŞİİRLER Edebiyat Defteri YAZILAR Edebiyat Defteri FORUM Edebiyat Defteri ETKİNLİKLER Edebiyat Defteri NEDİR? Edebiyat Defteri Kitap KİTAP  Edebiyat Defteri Tv TİVİ Edebiyat Defteri Sesli Şiirler MÜZİK Edebiyat Defteri BLOG Edebiyat Defteri Atölyeler ATÖLYE  Edebiyat Defteri BİCÜMLE Edebiyat Defteri ARAMA Edebiyat Defteri İLETİŞİM



Kitap Ara:
Kitap Kişi

2010 Duvar Takvimleri

2010 Duvar Takvimleri isimli konu başlığında toplam 8 kitap bulunuyor.
  2010 Duvar Takvimleri kategorisindeki kitaplar
Giller Onur Kanlı

Giller

Yayın Danışmanı

Çoban Köpekleri Koruma Derneği Başkanı Onur Kanlı

Hayatı boyunca insanlarla kurduğu ilişkilerde hiç kimseye ihanet etmeyen, yaşamı boyunca hayvanlarla, özellikle de kangallarla birlikte yaşayan Feride Cansever` in anılarıyla sunulan takvimde, sevgide de hayvanlarına ihanet etmediğini görüyoruz. Çoban Köpekleri Koruma Derneği Başkanı Onur Kanlı, takvim yapraklarında bulun..»»

Giller Tamer Dodurka

Giller

Yayın Danışmanı

Profesör Doktor Tamer Dodurka

İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Profesör Dr. Tamer Dodurka, Remzi Kitabevi` nden yayınladığı "Köpek Psikolojisi" ve "Köpeklerde Davranış Sorunları" kitaplarıyla hayvan davranışları ve psikolojisi hakkında ufkumuzun açılmasına yaptığı katkılar ve Şair Refik Durbaş` ın, her köpeğin kişilik özell..»»

Giller Tamer Dodurka

Giller

Giller 2008 Köpek Takviminde “İnsan ve Köpek Arasında Sosyal İletişim” temalı, köpeklerin insanın psikolojik durumunu algılama yeteneği hakkında bilgiler Profesör Dr. Tamer Dodurka’nın “Köpek Psikolojisi” kitabından alınmıştır.

2008 yılında her ay başka bir akıllı ve duygulu köpek fotoğrafıyla yanımızda olacak. İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğretim üyesi Profesör Dr. Tamer Dod..»»

Ülkü Duvar Takvimleri

Ülkü Duvar Takvimleri

2010 Ülkü Duvar Takvimi»»
Giller

Giller

Yayın Danışmanı

Psikolog Derya Mahmutoğlu

2009 yılında her ay farklı bir kedi fotoğrafı bakışlarımızı üzerine çekecek. Gizemli zarafetiyle poz verenler, şaşkın ve sert bakışlılar, haylaz ve oyuncular bakışları ve duruşlarıyla bulundukları çevreyi güzelleştirecek. Başına buyruk ev yaşamlarını, sahiplendikleri insanlarını tatlı tatlı anlatıyorlar. Her kedinin hikayesi farklı, her kedi ger..»»

Giller

Giller

Yayın Danışmanı

Veteriner Hekim Selime Dodurka

Takvimde şahane pozlarıyla yer alan 12 farklı ve akıllı köpek, kişilikleri hakkında ipuçları veriyor. Hepsi çok kibarca konuşuyor. İnsanın içine dokunan derin bakışlarıyla kalbimizdeki sevgi ve dostluk duygularını seslendirmemize sebep olan her bir köpeğin fotoğrafı Giller tarafından çekildi. Köpekleri Giller objektifine poz vermeye sahiple..»»

Giller

Giller

Giller`le 365 Gün Kedi Masa ve Giller`le 365 Gün Köpek Masa takvimlerinde, insanlarının gönderdiği fotoğraflarıyla sayfa alan kedilerin - köpeklerin tamamı, Giller 2010 Duvar takvimlerinde de küçük karelerle bulunuyor. Giller`in 2010 yılı takvim yıldızı 12 kedisi ve 12 köpeğinin fotoğrafı ile gelen fotoğraflar birleştirilerek 2010 duvar takvimleri yeni bir tasarımla yayınlandı. `Kedi Duvar` ..»»
Giller

Giller

Giller`le 365 Gün Kedi Masa ve Giller`le 365 Gün Köpek Masa takvimlerinde, insanlarının gönderdiği fotoğraflarıyla sayfa alan kedilerin - köpeklerin tamamı, Giller 2010 Duvar takvimlerinde de küçük karelerle bulunuyor. Giller`in 2010 yılı takvim yıldızı 12 kedisi ve 12 köpeğinin fotoğrafı ile gelen fotoğraflar birleştirilerek 2010 duvar takvimleri yeni bir tasarımla yayınlandı. `Kedi Duvar` ve `Kö..»»
Sitemizde daha iyi hizmet verebilmek için sitemizde çerez kullanılmaktadır.
Kapat Çerez Politikamız